Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
resimleri gizlemek istiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cabal21
Üye
Konu Sahibi
resimleri gizlemek istiyorum
arkadaşlar resimleri gizlemek veya şifrelemek istiyorum bunun için bir program var mı n8'de
_ardaa
Üye
Dahili hafıza içinde cities klasörüne atarsan galeride gözükmez resimler, file hider isimli program da var onuda kullanabilirsin, veya x-plore benzeri yöneticilerle resimleri sistem ve gizli olarak işaretlersen görünmeyebilir galeride.
Dahili hafıza içinde cities klasörüne atarsan galeride gözükmez resimler, file hider isimli program da var onuda kullanabilirsin, veya x-plore benzeri yöneticilerle resimleri sistem ve gizli olarak işaretlersen görünmeyebilir galeride.
dediğin gibi tuş kilidine şifre koyarak tamamen çözdüm sorunu. hafıza kartınıda şifrelerim olay tamamdır. gizleme programları telefonu çok kastırıyor.
By_GaBLiN
Üye
Hafıza kartı diğer, rehber atarsan gözükmez
SilentOne
Üye
Mad EagLe
Üye
smartguardı deneyebilrsin yıllardır kullanıyorum resim, video, rehberdeki kartvzt, msj aklına ne geliyosa o programa girip gizle dediginde hiç bi şekilde görünmez ancak o programdan görebilirsin programa grincede şifre ister şifreyide kendin koyarsın senden baska kimse göremez