Resident Evil 7 eski kayıt sistemini geri getiriyor.

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Resident Evil 7 eski kayıt sistemini geri getiriyor.
Resident Evil serisinin hiç kuşkusuz en mükemmel özelliklerinden birisi zorluğuydu. Orada bir anlaşalım. Mermi bulmak zordu, silah bulmak zordu, doğru yolu bulmak zordu ve en önemlisi oyunu kaydetmek zordu. İnanabiliyor musunuz ya? Oyunda ilerlediğiniz noktayı kaydetmek zordu, çünkü hem kayıt noktası olan daktiloları bulmanız gerekiyor, hem de bu daktilolar için mürekkep bulmanız gerekiyordu. Az mı kanser oldum o koridorlarda mürekkep ararken.

Yayınlanan videoların birinde tıpkı eski kayıt sistemine benzer yeni bir mekanik görüyoruz. Resident Evil 7'de oyunumuzu kaydedebilmek için çeşitli noktalarda bulunan ses kayıt cihazlarına başvurmamız gerekecek. Bu cihazlar için serinin ilk oyunlarında olduğu gibi mürekkep tarzı bir 'kaset' falan gerekecek mi emin değilim ancak gerekse çok güzel olabilrdi. Şahsen o zorluk ve çaresizlik hissini çok özledim, sizi bilmem.

Diğer videoda ise oyundaki envanterimizde bulunacak olan bıçağın ya da çakının işlevlerini görüyoruz. Çeşitli noktalarda bayağı bir işimize yarayacak olan bıçak sayesinde hiç ummadık yerlerden çeşitli eşyalar bulabiliyoruz.

Resident Evil 7, 24 Ocak'ta çıkıyor. Ben hazırım, gelsin artık.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Alıntı.
 


Üst Alt