tasimasu Üye selamlar, program icin tesekkurler ama ******i girmeyi bir turlu basaramadim.invalid code uyarisi veriyo.
selamlar, program icin tesekkurler ama ******i girmeyi bir turlu basaramadim.invalid code uyarisi veriyo.
POWER Üye Konu Sahibi Arkadaşım imei numarası geçersiz diyor.Lütfen imei kodunu kontrol edip tekrar yazarmısın buraya?
tasimasu Üye cok ugrastim,defalarca imei kontrol ettim,girdigim imei dogru,bir turlu olmadi. editonunda hallettim.imei nosu sifir (0) la biten arkadaslar icin eski baska bir telin imeini yazip tele de aynisini yazarak yeni key olusturun sorun cozuluyor.
cok ugrastim,defalarca imei kontrol ettim,girdigim imei dogru,bir turlu olmadi. editonunda hallettim.imei nosu sifir (0) la biten arkadaslar icin eski baska bir telin imeini yazip tele de aynisini yazarak yeni key olusturun sorun cozuluyor.
POWER Üye Konu Sahibi dostum kendi imei numaramı denedim oluyor.ama senin imei kodunu girince kabul etmiyor...
qommagene Üye Arkadasim bunun ******i işe yaramiyor,şöyleki IMEI numaralarının son rakamını kabul etmiyor.Bu durumda key alamiyoruz.Bilginize
Arkadasim bunun ******i işe yaramiyor,şöyleki IMEI numaralarının son rakamını kabul etmiyor.Bu durumda key alamiyoruz.Bilginize