Telefon Tavsiyesi replika telefon alsam mı

Sponsorlu Bağlantılar

bulentercan

Üye
    Konu Sahibi
replika telefon alsam mı

bu siteden replika s5 almayı düşünüyorum bi bakın bana mantıklı geldi

lütfen düşüncelerinizi yazın

heathrow

heathrow

Üye
Alma

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kaç lira o telefon? O paraya alternatif telefon tavsiye edelim.. Alma kısaca diyorum...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sakın alma!

Onun yerine git ucuz ama orijinal markalı bir cihaz al.

• Beğen
Tepkiler: fuko08
No Name Dev

No Name Dev

Üye
Replika sakın alma ucuz ama orjinal android al daha iyi 1000 kat

kfahaa

kfahaa

Üye
:no:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
kesinlikle alma 3g kullanımı sıfır gogle mağaza eski daha ne sayayım ben bu hatayı yaptım sen kesinlikle yapma

Invoke

Invoke

Üye
Alma.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Replika var replika var bazıları cidden iyi ama bazılarıda cidden berbatın berbatı oluyor.Elinde deneyip öyle al yoksa mağdur olma ihtimali var.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Sakın alma

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

bulentercan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bildiğiniz 500-600tl civarında 5 inc ve üzeri dokunmatiği hassas tel varmı bide pil değişirse süper olur

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
İkinci el Lumia 820 bakın bence. Kamera , ses ve batarya performansı ile sizi tatmin eder. Biraz üzerine ekleyin 920 bile bulursunuz. Ucuz android telefonlardan uzak durun.

bulentercan

Üye
    Konu Sahibi
İkinci el Lumia 820 bakın bence. Kamera , ses ve batarya performansı ile sizi tatmin eder. Biraz üzerine ekleyin 920 bile bulursunuz. Ucuz android telefonlardan uzak durun.

Lumia nın kullanışı çok zor bi de uygulaması az onun yerine motorola moto g daha mantıklı

heathrow

heathrow

Üye
Benim bildigim, replika telefonlarda imei konusunda garanti veriyorlar o kadar. Garantisi yok telefonun. İki gun sonra çöpe.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia nın kullanışı çok zor bi de uygulaması az onun yerine motorola moto g daha mantıklı
Kullanımı zor mu ???? Ya ben telefon kullanmayı bilmiyorum yada sen hiç lumia kullanmadın.
512 mb ramlı Lumia 620 ile her işimi görüyorum ve hafıza kartımda 15 gb film , 50 60 tane oyun program yüklü daha kasma yaşamadım.
Markete gelirsek : Popüler tüm uygulamalar var. Facebook twitter whatsapp , oyun desen zaman öldürmek için tonla oyun var (200.000 üzerinde oyun program var mağazada)
Bence sen bir kere daha düşün derim.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2381601
fk555897

fk555897

Üye
Kesinlikle alma alanlar hep piiman oluyor.

Tavsanlili

Üye
Alma git 600 tl ye discovery al

caps6

caps6

Üye
uzak dur replikadan kalitelileride var ama anlaması zor bu tip telefonlardan iyi anlamak gerekir piyasada satılanların çoğu kalitesiz olanları yani özellikleri ram hafıza kamera sahte gerçeği göstermiyor alacaksanda internetten sakın alma neredeyse hepside sözde 2 gb ram,16 gb hafıza yazıyorlar işlemcileride mtk de gps i sıkıntılı arkadaşımda almıştı uygulamaları hafıza kartına atmıyordu gps çalışmıyordu ayarları yapıldığı halde ses kalitesi düşüktü bunları halledene kadar 1 ay felan uğraştı iki ay sonra telefonun arka kapağı çatlamaya bataryası şarj tutmaya başladı parçalarıda bulması zor orjinalle uyumlu değil replika alacaklar bunlara dikkat edin

SirChaqaL

SirChaqaL

Üye
Kardeşim ben de bi ara o sevdalara düştüm iphone 4 android aldım o siteden daha telefonu teslim aldım kartı taktım okumadi dedim böyle böyle adamlar umursamaz tavırlar la cevap verdiler tekrar yolladım telefonu 40 tl e sim kart yuvasını değiştirdiler tamam onada eyvallah dedim aldım 1 hafta sonra ses tuşu bozuldu neyse 1 ay kullandım batarya % 50 de bi kapandı bi dahada açılmadı yolladım tekrar sonra batarya değişti dedi gene kapandı açılmadı bi daha bi daha yolladım gene tamir ettiler bide not yazmışlar şarj % 50 altına düşürme teli kapatma teli aldım elime önce çekiç le girdim sonra botla ezdim vurdum tekmeyi attım kafam rahat etti :) ben çektim sende çekme bence (:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve dayannight

Üst Alt