dayannight
Üye
aynen ilanlarda hemen hemen hepsinde 16gb 32gb hafıza yazıyor ram 2gb bunların çoğu uydurma bende inceledim tanıdığım almış ayarlardan depolamaya bakıyorsun 16 gb yazıyor sadece görüntü olarak var gerçekte 2-2.5 gb hafıza var ram ise 512 mb kamera desin iyi değil 3 mp gibi kamerası var birde bu tip telefonların arızalandığında tamiri ve parçası bulunması zor telefoncuların çoğu uğraşmıyor bile yapmak isteyende yüksek fiyatlara tamir yapıyor yani birde bunun ilerisini düşünün telefona birşey olduğunda büyük ihtimalle tamiri olsa bile verim alamıyabilirsiniz paranız boşa gidecek kaliteli olanlarıda yüksek fiyatlara satılıyor yurt dışı siteler bakarsanız 300 dolardan başlıyor.En iyisi uğraşmayıp 600-700 lira aralığında android orjinal telefon almak
aynen hiç uğraşmaya gerek yok parayı çöpe atmış oluyorsun hem de sinir bozuyorKardeşim ben de bi ara o sevdalara düştüm iphone 4 android aldım o siteden daha telefonu teslim aldım kartı taktım okumadi dedim böyle böyle adamlar umursamaz tavırlar la cevap verdiler tekrar yolladım telefonu 40 tl e sim kart yuvasını değiştirdiler tamam onada eyvallah dedim aldım 1 hafta sonra ses tuşu bozuldu neyse 1 ay kullandım batarya % 50 de bi kapandı bi dahada açılmadı yolladım tekrar sonra batarya değişti dedi gene kapandı açılmadı bi daha bi daha yolladım gene tamir ettiler bide not yazmışlar şarj % 50 altına düşürme teli kapatma teli aldım elime önce çekiç le girdim sonra botla ezdim vurdum tekmeyi attım kafam rahat ettiben çektim sende çekme bence (:
ben çektim sende çekme bence (: