Replika Galaxy S5 Kullanıcı Yorumu ve İnceleme

Osman bey Bu nasıl incelemedir ? inceledim ve Orjınalden daha iyi diyorsunuz ama Orjınal ile arasında performans olarak ve ekran çözünürlüğü vs. farklar var. siz orjınalden daha iyi yazmışsınız. Orjınalden iyi değil yanlış analiz etmişsiniz. Ayrıca inanmamışsınız neden onuda Anlayamadım ???ve Unutmadan Osman bey siz 360 TL'e Almışsınız ve Ben fiyat dahi Belirtmemişim. ama benden Ucuza aldığınızı Söylemişsiniz. Bende 340 TL hemde Orjınal kalite aksesuarları ile birlikte. eğer Orjınal kalite aksesuarlarını istemezde sıradan aksesuarları ile isterseniz -30 TL daha düşersiniz. yani 340 TL'e değil 310 TL'e Gelmiş olur Kargoda Bize ait yani 300 TL'E gelmiş olur 60 TL fazlaya almışsınız. Bilmiyorum siz neye göre konuşmuşsunuz anlamadım. ayrıca kontrol ederseniz sizdekiler 512 MB Ramliler. Bu kadarda ucuzuna kaçmayın en Azından biraz daha iyisi sizi fazlası ile memnun eder. tabii 512'liklerde işinizi görüyorsa Ne mutlu ama Daha kalitelilerini Getiriyoruz biz. Dahada iyileri var yani sizde bunda Biraz bilinçlenin.
Bizde
S5 ( 512 MB Ramli ) 340 TL
S5 ( 1 GB Ramli ) 390 TL
S5 ( 1,5 GB Ramli ) 450 TL

Full aksesuarları ile birlikte kapalı kutusunda gelir ve Orjınal kalite aksesuarları ile yani Orj bas- konuş kulaklığı, Şarj cihazı ve Usb seti, Ekran jilatini ve Telefon koruma kılıfı. Eğer narmal kalite isterseniz aksesuarlarını dediğim gibi Herbir cihazımdan -30 TL daha Düşerim. Zaten kargo kontollü gönderiyorum yani biz getirdiğimiz cihazların kalitesine güveniyoruz. Çok ucuza kaçmayın kalitesi düşer. Sonuçata bizde para verip getiriyoruz bunları. Ucuz ve düşük kalite cihazlara para vermem ve Kimsenin parasınıda Çöpe Attırmam. Osman Arkadaşım sen 512 MB'ıktan dahi memnunsan 1 ve 1,5 GB olanlara inanmanı beklemiyorum. Herneyse Çok konuştum. Herkese iyi Alışverişler

Tepkiler: Ayrt0n Senna ve gonuldostu82

Koradam

Üye
Ya arkadaslar nedir bu replika sevdaniz ? Ekran çöz. düşük ekran TFT ekran amoled değil .Ekranın onunde ki cam en ufak darbede kırılır telefonu satmak isteseniz kimse almaz

unloved

Üye
Ya arkadaslar nedir bu replika sevdaniz ? Ekran çöz. düşük ekran TFT ekran amoled değil .Ekranın onunde ki cam en ufak darbede kırılır telefonu satmak isteseniz kimse almaz

Doğru diyorsunda makinenin sıfırı pahalı ve MEDIA TEK 6572 işlemci var benim işimi görüyor. önemli olan batarya bence batarya bir anda sıfır oluyor %20 den sıfıra düşüyor

burda batarya var nundan alın ekran net parlak dokunmatik güzel

eksileri
1 batarya kötü
2 imei numarası kapalı
3 merve mobilede muhattabın yok kendi başınasın garanti yok yani

MT6589 iyi 4 çekirdek ama 600 tl

kardeşim lumia 620 mi almak mantıklı yoksa replikamı ?ikisinden birini alacağım çünkü

unloved

Üye
REPLİKALARIN HEPS
kardeşim lumia 620 mi almak mantıklı yoksa replikamı ?ikisinden birini alacağım çünkü

BU 6572 OLANLARIN S5 S4 S3 HİÇ FARKETMEZ HEPSİ AYNI
ÖNEMLİ OLAN ŞANS İŞTE BENCE ANDROID 4.4.2 GÜZEL TAVSİYE EDERİM

tamam bende şu mağazayı inceliyorum diğerlerine göre farklı söylemişler

unloved

Üye
ARKADAŞLAR BEN BAKTIM MTK 6589 ÇIKIYOR AUNTUTU KURDUM 8988 PUAN VERİYOR BİLGİNİZE 6572 SANIYORDUM

3onur5

Üye

mamix74

Üye
Cift tiklama ile tus kludi aciliyor cebimde kendi kendine arama yapiyor buna cozum bulabildinmi

ozk991

Üye
    Konu Sahibi
Cift tiklama ile tus kludi aciliyor cebimde kendi kendine arama yapiyor buna cozum bulabildinmi
Menü>Ayarlar>Hareket>Eylem>Gesture Recognition'a gir. Ordaki tüm tikleri kaldır kurtulursun kardeşim.

mamix74

Üye
Hareket boylumunde eylem diye bir kisim yokki

Arkadaşlar bende aldım ama kendiliğinden telefon açılıp kapanmaya başladı yardım lütfen

baysms

Üye
BERBAT BİR TELEFON.......................ELİMDE PATLADI.................
22 temmuz 2014 tarihinde Dorukstore.com adlı siteden samsung galaxy s5 marka bir telefon aldım. 16 MP denilen kamera 2mp çıkması, eksik uygulamalar, menü geçiş sesinin takılması, çince çok sayıda menü, vb. gibi sitede tanıtım videosunda belirtilen telefon olmayınca ertesi gün site üzerinden görüşerek 25 temmuz 2014 tarihinde iade ettim. kesinlikle telefonu iade almıyorlar. telefonu PTT kargo ile kontrollü olarak gönderdik, inceleseydiniz deniliyor. Ancak malesef bu kontrolde özelliklerin incelenmesi imkansız. sadece kutuda gerçekten telefon var mı diye bakılabiliyor.
BU SİTEYE DİKKAT..............................................

rfve

Üye
arkadaşlar kılıf ile kullanıyorsanız deji mucize bataryayı deneyin.
batarya orjinali gibi replika bataryasından biraz kalın. bu nedenle kapak kapanmıyor. kapansada zorla kapanıyor.

ama cüzdan kılıf ile arka kapaksız kullanılabiliyor.
3g her zaman açık olmamak koşulu ile (sadece ihtiyaç anlarında açıp nette gezinmek) 2 günü zorluyor batarya.

reoksit

Üye
Birincisi telefon kilitlendiği zaman ekrana dokununca veya cepte açılıp bir yerlere girmesi. Bunu iptal etmek içinMenü>Ayarlar>Hareket>Eylem>Gesture Recognition yolunu izleyerek oradaki tüm tikleri kaldırın

benim telefonumda ayarlar hareket ten sonra eylem Gesture Recognition yok bulamıyorum aynı sorun bendede var ekran kilitlendiğinde dokununca açılıyor lütfen yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler

ozk991

Üye
    Konu Sahibi
bence ayarları karıştır. vardır onu kapatacak bi ayar