RekLamMoney RekLam = paRa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
RekLamMoney RekLam = paRa
RekLam izLeyerek ÇeşitLi pRogramLarı Pc nize kuRarak Ve davEt göndeRerek iNteRneTe alışık oLdugumuz paRa kaZanma siTeleRinden biRisi..

sİtede 1000 puan 1 tL ye kaRşılık geLiyor ve 75.000 de paRa çeKimi yapabiLiyoRsunuz..

http://www.ReklaMoney.com/yeni/UIUyelikMail.aspx?ID=1062596

Konu Sahibi
Rica Ederim ardaağaaa...D:

Bu aralar tuttuğum en güzel site bu bence.Tabii sistem sonlara doğru değişmezse

Sİtede doğru dürüst reklam yok bu kötü ben sadece 3 reklam gördüm

Onlar çerez kısmı bsayarına program indiriyorsun onlar reklam yayınlıyor onlardan kazanıyorsun

Konu Sahibi
Onlar çerez kısmı bsayarına program indiriyorsun onlar reklam yayınlıyor onlardan kazanıyorsun

aynen öyle ama bu davet etme de iş yok ya Pasif puan olayı var ama o reklamlardan da puan gelmiyor ki be hocam ya..

aynen öyle ama bu davet etme de iş yok ya Pasif puan olayı var ama o reklamlardan da puan gelmiyor ki be hocam ya..
Evet..15 bin puan istiyor.Ki ayrıca davet ettiklerinden sadece yüzde 10 kazanabiliyorsun.Bu sitede sadece programları kullanmak işe yarıyor

Konu Sahibi
pRogramlar da fazla vermiyor ki bea..tRend vaR bide küçük ekran da reklam var arkaplan da boom var onlar da 100 ü geçmiyo epey kullansak bile D:

Ooof of! Bence en iyisi imzamdaki site. En güvenilir olanı ben imzamdakinden 4 kez hediye kazandım

Konu Sahibi
Herkesin bi favori sitesi var hocam naparsın burası da nakit para için iyi bi site..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...