reklamlardan köşe olan komedyenler:!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ufuk023

Üye
    Konu Sahibi
reklamlardan köşe olan komedyenler:!!!!

Şahan Gökbakar: Recep İvedik sinema filminde payına 3 milyon YTL düştüğü konuşulan Gökbakar geçen yaz bir içecek firmasının reklamlarında oynamıştı. Bu reklamdan 200 bin dolar (yaklaşık 246 bin YTL) almıştı. Gökbakar bu yıl da Turkcell ile anlaştı. Reklamdan ne kadar aldığını sır gibi saklıyor.





Ata Demirer: O da reklam filmlerinde yüzü gülen komedyenlerden. Beyaz eşya reklamlarında oynayan Demirer, kampanya karşılığında 250 bin dolar (yaklaşık 308 bin YTL) kazandı.




Engin Günaydın: Avrupa Yakası'nda 'Burhan Altıntop'u canlandıran Engin Günaydın geçtiğimiz aylarda bir bankanın reklam filmlerinde rol aldı. Günaydın'ın payına bu reklamdan 100 bin dolar (yaklaşık 123 bin YTL) düştü.




Tolga Çevik: 'Avrupa Yakası' dizisindeki oyunculuğu ile dikkat çeken Çevik, kredi kartı reklam filminde rol aldı. Çevik de bu reklamdan 100 bin dolar (yaklaşık 123 bin YTL) kazandı.





Cem Yılmaz: Reklamdan en büyük pay ona düşüyor. Türk Telekom'dan 2007-2008 reklam kampanyası için 4 milyon YTL alan Cem Yılmaz aynı şirket ile yeniden masaya oturdu ve 2009 yılı için önerilen 6 milyon YTL'lik teklifi kabul etti. Ünlü komedyen bugüne kadar altı firmanın reklam kampanyasında yer aldı. O, Opet firmasının reklam kampanyasından 2.7 milyon dolar da almıştı.




Okan Bayülgen: Geçen yıl, para yerine kullanılan banka kartını tanıtan reklam filminde rol almıştı. Ünlü komedyenin bu reklam karşılığı 600 bin dolar (740 bin YTL) kazandığı biliniyor.




Beyazıt Öztürk: 12 yıldır sürdürdüğü televizyon programıyla her yaştan çok sayıda insanın beğeniyle izlediği Öztürk de reklamcıları peşinde koşturuyor. Geçen yıl bir meşrubat firmasıyla anlaşan ünlü komedyen oynadığı reklam filmi karşılığında 1,5 milyon YTL aldı.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt