• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

REKLAM MÜZİKLERİ 2010 privacy turkcell ntvspor(nba) vb...

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
umarım bilen vardır ama dediğim gibi mp3 waw istek bölümünde yardım istersen daha çok kişiye ulaşırsın

alpme

alpme

Üye
ya güzel bir konu olmuş yeni gördüm elinize sağlık:alkis:alkis:alkis

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
sende sağol kardeşim

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
hangi reklam müziği :hmmm

TopFury

TopFury

Üye
Veet var ya halit kardeş...
Yanlış bilmiyorsam tüy dökücü veet'den bahsediyor arkadaş :)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim onu bilmiyorum maalesef.

ayrıca istekleri mp3 istek bölümünde konu açarak yapabilirsiniz

mazlum1790

mazlum1790

Üye
teşekkürler..

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
sende sağolasın kardeşim

sulomannnnn

Üye
kardeş meraba ben bişşi sorcam şu ntv sporda haftanın gollerini flan gösteriyo bi müzik var acaba ona bi bakabilirmisin sna zahmet şimdidden çok teşekkürler...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar istek almıyorum ama video koyarsanız yine yardımcı olabilirim yani dediğin müziği öyle anlamam zor video falan olursa çıkarabilirim belki.

ama waw mp3 istek bölümüne konu açarsan bilen biri mutalaka çıkacaktır:oke:

sulomannnnn

Üye
tamam kardeş çokk sağol yinede ilgilenmen yeterr...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
sende sağolasın:)

effect68

Üye
Hocam cnbce de yayınlanan bu fragmanın müziğinin ismi ne yada bulursan siteye sana zahmet koyabilirmisin ben tanıtım fargmanının linkini ekliyorum burdan bakarsın

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
isteklerinizi mp3 wav istek bölümünüze yapınız iyi forumlar

effect68

Üye
Arkadaşlar bu videodaki tanıtım filminin müziğini ismini ya da kendidni siteye yüklerseniz memnun olurum...

[izlesene]http://www.izlesene.com/video/tv-magazin-ntv-3d-belgesel/2297103[/izlesene]

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
umarım bulan olur

ozlemert

Üye
Burn 2 Dance Reklam Müziği.. Aranıyor.. :(

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bakalım ama sürekli diyorum arkadaşlar mp3 wav istek bölümlerine istek konusu açarsınız daha kolay bulunur

sekocann

Üye
s.a bende renault navigasyon komik tavşanlar war ya o muzik i arıyordum ßilen war mı ? xD

Üst Alt