imece iletişim
Üye
rekabet güzel bir duygu...NARTOPU GELİYOR...
[sıze=3]araştırın sonra yapın... Nartopu yazıyoruz.. 7474 gönderiyoruz hop 2 köntörünüz türkcele gidiyor peki o ne yapıyor 100 köntör yüklemeye 100 köntör konuşmak için ...... 150 köntör yükleyene... 500 köntör konuşmak için..rekabetin gözünü seveyim...
150 fazla ama ne yapalım. Uyanıklar dikkaaat..... Kampüslüler üvey ewlat onlar yararlanamıyor
e her zaman uyanık olmak olmuyor
benimde hattim kampüs 150 yükliyecektim amma... Boynuz kulagı geciyor.saygılarımla acıklayıcı bilgi. Türkcell.com.tr de. Veya 4440535 te
saygılarımla....araştırın ona göre yapınız sınırlama varmı bilmiyorum banada kontenjan acın benimde 50 ten fazla yedek hattım var onlarıda yapıyım 
fazla mal göz cıkarmaz.[/sıze]
--------------- Ekleme ---------------
nartopundaki hediye köntörler 1 hafta süre ile görüşmelerde konuşmak içindir.
150 fazla ama ne yapalım. Uyanıklar dikkaaat..... Kampüslüler üvey ewlat onlar yararlanamıyor
e her zaman uyanık olmak olmuyor
benimde hattim kampüs 150 yükliyecektim amma... Boynuz kulagı geciyor.saygılarımla acıklayıcı bilgi. Türkcell.com.tr de. Veya 4440535 te
saygılarımla....araştırın ona göre yapınız sınırlama varmı bilmiyorum banada kontenjan acın benimde 50 ten fazla yedek hattım var onlarıda yapıyım 
fazla mal göz cıkarmaz.[/sıze]--------------- Ekleme ---------------
nartopundaki hediye köntörler 1 hafta süre ile görüşmelerde konuşmak içindir.
n:
biz en iyisi turkcellin sitesine bakalım