rekabet güzel bir duygu...NARTOPU GELİYOR...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
imece iletişim

imece iletişim

Üye
    Konu Sahibi
rekabet güzel bir duygu...NARTOPU GELİYOR...
[sıze=3]araştırın sonra yapın... Nartopu yazıyoruz.. 7474 gönderiyoruz hop 2 köntörünüz türkcele gidiyor peki o ne yapıyor 100 köntör yüklemeye 100 köntör konuşmak için ...... 150 köntör yükleyene... 500 köntör konuşmak için..rekabetin gözünü seveyim... :) 150 fazla ama ne yapalım. Uyanıklar dikkaaat..... Kampüslüler üvey ewlat onlar yararlanamıyor :( e her zaman uyanık olmak olmuyor :) benimde hattim kampüs 150 yükliyecektim amma... Boynuz kulagı geciyor.saygılarımla acıklayıcı bilgi. Türkcell.com.tr de. Veya 4440535 te :) saygılarımla....araştırın ona göre yapınız sınırlama varmı bilmiyorum banada kontenjan acın benimde 50 ten fazla yedek hattım var onlarıda yapıyım :):) fazla mal göz cıkarmaz.[/sıze]

--------------- Ekleme ---------------

nartopundaki hediye köntörler 1 hafta süre ile görüşmelerde konuşmak içindir.

mustione

Üye
ben pek bişi anlayamadım 2 kontor gidiyor dedin sonrası başka bişeye geçtin. yani kayıt içinmi 2 kontor alıyor onumu dmeek istedin.

eQooo

eQooo

Üye
hem araştırma yapın demişssin hemde böle bi konu açmışsın... :sn:

arslansem

arslansem

Üye
İlginç bi konu açma tarzın var :D biz en iyisi turkcellin sitesine bakalım :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Anladığım kadarıyla kampüse yaramayan bir olay. 2 kontör kayıda ödüyoruz, daha sonra kontör yüklediğimizde 1 hafta şebeke için kontör veriyor. :oke:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Iyide 1 hafta az. Yahu

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
turkcell sitesinde göremedim...:)

imece iletişim

imece iletişim

Üye
    Konu Sahibi
kimse analamamış ne güzel zaten bu zamana kadar beni kimse analamadı eger anlayan olsaydı şaşıracaktım.ben konuyu actiğimda kampanya dogmamıştı şimdi dogdu................

eQooo

eQooo

Üye
kimse analamamış ne güzel zaten bu zamana kadar beni kimse analamadı eger anlayan olsaydı şaşıracaktım.ben konuyu actiğimda kampanya dogmamıştı şimdi dogdu................

heeeehhh!!! şimdi bi konuya benzemiş...saol bilgi için...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu turkcell adamı deli eder yahu. Ben yolladım hazır kartımda 1 kontör vardı. Mesaj gitti ama gelen mesajda aynen şöyle yazıyordu

Nartopu kampanyasina kayit icin gerekli olan 2 kontor hesabinizda bulunmamaktadir. Hemen kontor yukleyin 7474e NARTOPU yazip gonderin siz de kampanyaya katilin.

Yahu iki kontörun lafı mı olur. Zorla bıktırmaya çalışıyor bunlar. Neyseki faturalı var bol bol bedava kaynıyor. Yoksa çekilecek dert değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...