Arkadaslar iyi gidiyor..gec kaldi biliyorum ama (ben xeon 3.2.2 uzerinde calistim) adam hangi haritalari eklediyse bi turlu turkce yapamadim galiba beta labstan son surumu ekledi tr si yok..o ugrastiriyo biraz kaldirip turkce olani eklicem..diger taraflar tamam denedim simdi yuklu bende haritalar disinda sorun yok.
Valla kardes inanin bitirmeye calisiyorum..ama bu xeon ole bi surum yapmiski sabahtan beri bulmaca cozer gibi programlarini duzeltemye calisiyorum..adam bilerekmi yapti ole bilmiyorum bi programin mif dosyasi corede rsc dosyasi udada exe si rofsta yani..ama simdi ben tekrar yukluyorum kendime bakalim..umarim bitmistir..
Valla kardes inanin bitirmeye calisiyorum..ama bu xeon ole bi surum yapmiski sabahtan beri bulmaca cozer gibi programlarini duzeltemye calisiyorum..adam bilerekmi yapti ole bilmiyorum bi programin mif dosyasi corede rsc dosyasi udada exe si rofsta yani..ama simdi ben tekrar yukluyorum kendime bakalim..umarim bitmistir..
şahin fazla kafanı yorma bir anda elinde bir tane hazır sürüm yap ver buraya bütün arkadaslar denesin bakalım eksik ne varsa finalini hep beraber yaparız ben anlamıyorum o işlerden yoksa bir parça bir ucundan bende tutardım
Benim ekledigimde yok sarj sorunu arkadaslar ben 3 gundur kullaniyorum birde bayagi kullandim..gidisati iyi..ben su an upload ediyorum yeni konu acip eklicem..ordan devam ederiz..