Rehberim silindi

Sponsorlu Bağlantılar

karnivor

karnivor

Üye
    Konu Sahibi
Rehberim silindi
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba az önce telefonumu fabrika ayarlarına geri döndürdüm ancak rehberim yedeği google hesabındaydı şimdi gözükmüyor kişileri geri yükle dememe rağmen geri gelen numara olmadı ne gibi önerileriniz olabilir numaralar geri gelir mi ?

Şimdiden teşekkür ederim..

* bu işlemi yapmama rağmen gelmedi numaralar.

Son düzenleme:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Telefona mı kayıtlı numaralarınız, SIM'den çekmeyi denesenize.

minoo

minoo

Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba az önce telefonumu fabrika ayarlarına geri döndürdüm ancak rehberim yedeği google hesabındaydı şimdi gözükmüyor kişileri geri yükle dememe rağmen geri gelen numara olmadı ne gibi önerileriniz olabilir numaralar geri gelir mi ?

Şimdiden teşekkür ederim..

* bu işlemi yapmama rağmen gelmedi numaralar.

Gmail hesabının telefonda tanımlı ve senkronize edilmiş olması gerekiyor bunu yapman için.

Rehbere gir, görüntülenecek kişilerden sadece gmail'i seç, gmailde kayıtlı kişiler görünüyor mu bir bak. Görünüyorsa görüntülenecek kişilerin yanında + var, onun da yanında alt alta 3 nokta var. Onu seç, sonrasında şu işlemleri yap;

Kişileri yönet - içe/dışa aktar - sim 1 kartına dışa aktar
Burada sana numaraları nereden kopyalamak istediğini soracak. Google hesabını seç, gmailde kayıtlı kişileri gösterecek hangisini seçmek istiyorsun diye. Tümünü işaretleyip 'ver' butonunu seç.

İşlem bu kadar. Sim'e aktarmış olursun gmailden numaralarını bu şekilde.
Sonucu da yazarsan sevinirim. Bu şekilde olmazsa farklı yol deneyelim.

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1 ve karnivor
karnivor

karnivor

Üye
    Konu Sahibi
rehberi başka yedeğeleyip kendime mail atmışım telefonu ilk aldığımda oradan kurtardık numaraları. Ancak google mail den geri gelmedi hiç bir şekilde onun için senkronize mi etmem gerek.

minoo

minoo

Üye
rehberi başka yedeğeleyip kendime mail atmışım telefonu ilk aldığımda oradan kurtardık numaraları. Ancak google mail den geri gelmedi hiç bir şekilde onun için senkronize mi etmem gerek.

Şimdi anlamadım durumu ben.
Telefonu sıfırladın peki sonra gmailini kurdun mu telefona yeniden?

• Beğen
Tepkiler: karnivor
mabdussamed

mabdussamed

Üye
Tarayıcıdan google hesabına giriş yapıp rehberine gir , eğer orada numaraların duruyorsa onları pcye kaydeder telefona gönderirsin .eğer rehber boş görünüyorsa yapacak bir şey yok demektir.kolay gelsin

• Beğen
karnivor

karnivor

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi anlamadım durumu ben.
Telefonu sıfırladın peki sonra gmailini kurdun mu telefona yeniden?

telefonu sıfırladım bütün numaralar gitti ancak numaraların daha önce yedeğini almışım ben bile unutmuşum yani mail adresime göndermişim dosya halinde numaraları oradan geri yükledim.

Tarayıcıdan google hesabına giriş yapıp rehberine gir , eğer orada numaraların duruyorsa onları pcye kaydeder telefona gönderirsin .eğer rehber boş görünüyorsa yapacak bir şey yok demektir.kolay gelsin

öncesinden google hesabına yedek aldığıma eminim ancak telefonu sıfırlarken sanırım onları da silmişim daha sonrasın yedek aldığım numaraları geri yükleyerek sorunu aştım.

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Sorun çözüldü.
Siz siz olun muhakkak bir yedek daha alın ne olur ne olmaz. Ya mail adresinize ya bilgisayarınıza numaralar önemli iş, arkadaş, akraba ortamı her zaman numaraları toplamak kolay olmayabilir.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
minoo

minoo

Üye
telefonu sıfırladım bütün numaralar gitti ancak numaraların daha önce yedeğini almışım ben bile unutmuşum yani mail adresime göndermişim dosya halinde numaraları oradan geri yükledim.

öncesinden google hesabına yedek aldığıma eminim ancak telefonu sıfırlarken sanırım onları da silmişim daha sonrasın yedek aldığım numaraları geri yükleyerek sorunu aştım.

Sorun çözüldü.
Siz siz olun muhakkak bir yedek daha alın ne olur ne olmaz. Ya mail adresinize ya bilgisayarınıza numaralar önemli iş, arkadaş, akraba ortamı her zaman numaraları toplamak kolay olmayabilir.

Rica ederim. Sorunun çözülmesine sevindim :)

İyi günler.

• Beğen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye

Sorun çözüldü.
Geçenlerde birine bunu önermiştim.
Bir başkası da "nasıl olsa e-postaya yedekleniyor, hiç gerek yok " demişti..
Demek ki iki şeyi mutlaka yapmak lazım.
1- e-posta olarak tanımladığın hesaba bilgisayardan giriş yaparak gerçekten gerekli değişiklikleri işleyip işlemiyor mu? veya telefondaki rehber oraya yansımış mı? diye kontrol edilmeli.
2- e-posta hesabına bilgisayardan girerek oradaki rehber bilgileri bilgisayara en azından ayda bir export edilmeli.

• Beğen
karnivor

karnivor

Üye
    Konu Sahibi
Geçenlerde birine bunu önermiştim.
Bir başkası da "nasıl olsa e-postaya yedekleniyor, hiç gerek yok " demişti..
Demek ki iki şeyi mutlaka yapmak lazım.
1- e-posta olarak tanımladığın hesaba bilgisayardan giriş yaparak gerçekten gerekli değişiklikleri işleyip işlemiyor mu? veya telefondaki rehber oraya yansımış mı? diye kontrol edilmeli.
2- e-posta hesabına bilgisayardan girerek oradaki rehber bilgileri bilgisayara en azından ayda bir export edilmeli.

Evet kesinlikle kendimizi sağlama almak gerekli mevzuyu çok iyi özetlemişsin tebrikler.

mabdussamed

mabdussamed

Üye
Rehberim öyle kabarık olmamasına rağmen herzaman güncel yedeğim bir köşede durur , rehberi kaybedince değerini anlıyorsun :)
tekrar geçmiş olsun

• Beğen