Rehber yedeğini yükleyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cr4zY_4hMeT

Üye
    Konu Sahibi
Rehber yedeğini yükleyemiyorum
Çok değerli arkadaşlar benim derdim beni açtı , bir bilene danışmak için derdime derman bulabilmek buraya yazmayı tercih ettim.

Çok önceden bir fw yüklemiştim 5800 olan telefonuma sanırım ( c6 & v.52 ) ydi .( hala dosyaları bilgisayarda mevcut ) daha sonra geçen hafta yeni bir fw yüklemeyi düşündüm ve bunun öncesinde ; dosya yöneticisinden yedekleme bölümüne girerek rehberin yedeğini aldım . yeni fw yi yükledim ( v.60.0.003 ) ve tekrardan dosya yöneticisinden geri yükle seçeneğinden rehberimi almak istedim . karşılaştım yanıt " yedeklenmiş içerik yok " oldu. internette araştıracağım diye canım çıktı ama bulamadım işe yarar bir şey . FreeArc diye bir program da indirdim o da açmadı hata verdi. Eski versiyona dönmeye kalktım telefon açılmadı . tekrardan yeni versiyona dönerek telefonu kullanıyorum ama tüm rehberim gitti . Emin olun rehber bende kalsaydı da telefonu kaybetsem daha iyiydi . O kadar ihtiyacım var ki içindeki numaralara . bu kadar muhtaç bir haldeyim . Bir akıl bir fikir verenin çözüme ulaştıranın 1000 yıl kölesi olurum .. saygılar .
 


Süleyman

Süleyman

Üye
cfw yüklerken yükleme talimatlarına göre hafıza kartına format atmak gerekir.
Bunu yaptığında yedeğini silmiş olabilirsin. Emin olmak için dosya yöneticisinde Others (Diğer) klasörü içinde Contacts (Rehber) adında klasör yoksa rehberini silmişsin demektir. Malesef Geri dönüşü olmaz.
 
muxo

muxo

Üye
telefona başka bir cfw yükleyip o yedeği yüklemeyi deneyebilirsin. C6 veya ofw tabanli cfwleri deneyebilirsin. ayrıca yedeklemeyi aldığın zamanki cfwnin ismi neydi?
 
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bilgisayarda sistem ve gizli dosyaları görünür yapın.
Bilgisayarımdan hafıza kartının içine gir.
Backup diye bir klasör var mı diye bir bak.

Birde pc ye hafıza kartına format atmadan önce yedek aldın mı ? Pc ye yedek aldı isen o yedeğin içinede bir bakın.
BACKUP klasöru varsa hafıza kartına kopyala. Ama önce hafıza kartında olanı pc ye bir klasöre taşı.
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
kardeşim rehberin yedeğini telefon hafızasına almış olabilir misin?
 

Cr4zY_4hMeT

Üye
    Konu Sahibi
Yazdıklarınızı biraz geç de olsa okudum ve önerisi olanları da denedim ama fayda etmiyor . Bir de hatırlatma fayda var . eski fw yi kullanırken dosya yöneticisi > yedekle seçeneğinden rehberi seçip yedekledim ve hafıza kartında " backup" diye bir klasör ve içinde 75kb 'lık " contact.arc " diye bir dosya da şuan bilgisayarım da mevcut ama gelin görün ki bu dosyayı ne bilgisayarda ne telefonda açabiliyorum ne de geri yükleme yoluyla okutabiliyorum ..
 
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bilgisayardan gizli ve sistem dosyalarını görünür yap.
Telefonu usb kablosu ile yada hafıza kartını kart okuyucu ile pc ye tak.
Telefonda olan backup dosyasını pcde farklı bir yere kopyala. Elindeki backup dosyasını kartlaki backup dosyasının içine kopyala. Menü > ofis > dosya yöneticisi > yedekle kısmından seçeneklere girip yedeği geri yüklemeyi deneyin.
Olmazsa yedek yükleme programlarına bir bakmak lazım.
Telefona yüklenen programlar ile yedeği geri yükleme şansın var
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt