tamam kardeşim...
ben yen uyandım gözümü burda açtım. bu pcye indireyim tekrardan dosyaları.
haber veririm 30 35 dakikaya.
daha güzelyalıya gidip maçı seyretcem yahu
Bu arada, http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...lash-nasil-atilir-videolu-anlatim-534048.html konum,25.368 hit ve 750 cevapla bu foruma en cok adam ceken konulardan birisi olmasina ragmen yukari alinmadi. Onun yerine benim konumun resim ve videolarini kullanan 3 resim fazla baska bir konu yukari alindi. O sebeple o konuyu yukariya almayan bu konuyu yukariya hic almaz.
tamamdır abi.. şimdi tekrar sorayım bende anna turkey dosyalar var onlar üzerinden mi kurayım yoksa scandinavia dosyaları üzerindenmi? bu arada şarj sorunumda düzeldi
tamam o zaman abi 5 dk içinde inicek dosyalar.. onu bekliyorum..sonucu haber verce.. bu arada Allah razı olsun sayende effectli belle kulanıyoruz .. ve maalesef konuyu sabitleyen yok
Ustundeki efekt, 2. nin gelistirilmemis olani. Ben sana 1.yi kurmani kesin tavsiye ederim. Bir dene begenmezsen, yuklenmis programlardan kaldirirsin, yine ustundeki calisir.
Ustundeki efekt, 2. nin gelistirilmemis olani. Ben sana 1.yi kurmani kesin tavsiye ederim. Bir dene begenmezsen, yuklenmis programlardan kaldirirsin, yine ustundeki calisir.
merhaba flıghtAIR arkadasım mesaj yazmanı 4 gozle beklıyorum, fakat mesajım bu konu ıcınde degıl "symbıan belle nasıl yuklenır?dead flash nasıl atılır" bu konu ıcınde yardımcı olabılırsen cok sevınırım