rowel35
Üye
Yeni link. ilk mesajda da simdi guncelliyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hadi ben de yatiyorum. Patlarsa yarin hallederiz
hadi bekliyorum.
Hadi yattim o zaman iyi gecelerYukledikten sonra, yeni efekt yuklediginde telefonu kapatip acmak gerek atlama sakin.
verdigin cfw e baska effects attim duznledim sis gerek kalmadi calisiyor.yeni cikan iv0777 belle v3.2 turkce yapilacakmi yaparken diyorum icinden gereksiz programlari cikarsaniz ayrica simdikinde mesaj okuyucuda aylin yok ben delight versiyonuna atmistim buna atamadim.Sorun klasor adinda onu Turkce birakmaya calisiyorum rahat olsun ingilizce bilmeyenler icin diye ama olmuyor. Ingilizce calisan hali ile degistirecegim baska care kalmadi. Belle yine Turkce olacak onda sorun yok. Gun icersinde hallederim.
yok dostum mesaj okuyucu farkli navigasyon farkli mesaj okuyucu aylin kurulmasi gerekiyor.navigasyon turkce kadin oluyor.aylin cfw icinde kurulu oluyor.3.2'de scrool problemi var. Ekrana dokunuyorsun takilip kaliyor. Kurdum hemen 3.1'e geri dondum. Ondan herkes 3.1'de kaldi.
Aylin bende kurulu. Ben ingilizce kullaniyorum normalde. Haritalara girip, ayarlar oradan da navigasyon'a girdiginizde, driver guidance, Turkce, kadin diyor. Oraya gidip Turkce sectiginde Aylin gelmesi lazim. Ama Turkceyi sectikten sonra haritayi calistirmak gerekiyor olabilir tam emin degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?