n000k
Üye
hımm diyosunki iyi birşey.. ama sadece titreşimi açtığımda yapıyor onu.. herneyse alışırımO titremeyi saglayan dosya sistem dosyalari icinde mi idi hatirlamiyorum ama senin icin bir bakarim. Diger taraftan o titreme iyi birsey, mesela telefon en cok birisini aradiginda ona baglanirken radyasyon yayar. Sen de o sirada telefonu kuaginda tutarsin. Ben o titreme oldugundan beri, ariyorum titreyene kadar kulagima goturmuyorum. Istersen bir dene, alisamazsan bakmaya calisirim caresine.
.
Ustundeki efekt, 2. nin gelistirilmemis olani. Ben sana 1.yi kurmani kesin tavsiye ederim. Bir dene begenmezsen, yuklenmis programlardan kaldirirsin, yine ustundeki calisir.
----------Eklendi @ 18:21:18 ---------- Yazıldı @ 18:16:55 ----------
eger yuklersen telefonu kapatip acman gerekiyor.
saolasın abi hiç uğraşmasaydın bulmak için
@n000k,
titreme ile alakali yapman gerekenleri soyleyecegim ama biraz karisik.
1- Telefonda kurulu rompatcher'i acip icinden open4all RP+ 'yi acman yani aktive etmen gerekiyor.
2- Telefona Fexplorer ya da benzeri bir programi kurmalisin.
3- Fexplorer ile C:\private\10282bc4\rules\ klasorune gidip, tactile.rul dosyasini silmen lazim.
Bunlari yaparsan, artik telefon arama sirasinda titremez.
saolasın abi hiç uğraşmasaydın bulmak içinaslında sen iyi birşey o deyince ısındım o titremeye.. o yüzden şimdilik böyle bırakıcam ama kaldırmak istersem bu dediklerini yapıcam.. peki bu fexplorer programını nerden bulurum?
saol abi rompatcher i açarak signed yapcam bu programı heralde
aynen 1. effect çok güzel.. bayıldım.. bunun üzerine şuan başka effect tanımıyorumaynen abi 1 süper wala
saol abi rompatcher i açarak signed yapcam bu programı heralde.. teşekürler.. en azından program kurulu dursun telde .. uff çok şey istiyorum senden ama birşey daha var...şimdi beğendiğim bir tane N8 zil sesi var.. ama maalesef bu şuan belle de yok.. zil sesinide buldum ama onu nasıl diğer zil seslerinin yanına atabilirim? e ye yükle deme sonra müzik çalardada çalıyor
ovvv uzmanlık işi gerektiriyor deseneZil sesini simdilik dedigin gibi e:'ye yuklemekten baska care yok. Ya da bu isi kapip, kendin flash yapacagin dosyalara yuklemen gerek
Zil sesini simdilik dedigin gibi e:'ye yuklemekten baska care yok. Ya da bu isi kapip, kendin flash yapacagin dosyalara yuklemen gerek
desene tırt olduYukledim Iphone'a, ama bunu symbian'a uyarlamak yazilimci isi. Ben o kadarini yapamam. Bir web sayfasina v.s yonlendiriyor gibi dusunmustum ama, veri kendi alan bir aplikasyon yazmislar. Herhangi bir web sayfasina yonlendirmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?