[REHBER] BELLE Tema Efektlerini Değiştirebilir, Yeni Efektler Deneyebilirsiniz [YENILENDI]

n000k

Üye
tamam abi oldu şimdi.. zaten bazı yerleri düz geçiş yapıyordu.. sis i kurunca heryer effectli geçmeye başladı.. iyi oldu .. bu arada f-security kaldırman iyi olmuş belle dosyalrı içinde.. teli her reset yapışta çıkıp duruyordu etkinleştir diye birşey daha farkettim.. tel titreşimdeyken misal veriyorum birini ararken , arıycam kişinin üstüne bastığımda tel titriyor aynı zamanda karşıdaki kişi açınca aramayıda titriyor.. knuşmayı bitirirken yine titriyor?? bunu nasıl kapatabiliriz? ..

Konu Sahibi
O titremeyi saglayan dosya sistem dosyalari icinde mi idi hatirlamiyorum ama senin icin bir bakarim. Diger taraftan o titreme iyi birsey, mesela telefon en cok birisini aradiginda ona baglanirken radyasyon yayar. Sen de o sirada telefonu kuaginda tutarsin. Ben o titreme oldugundan beri, ariyorum titreyene kadar kulagima goturmuyorum. Istersen bir dene, alisamazsan bakmaya calisirim caresine.

@firfir79

O mesaja cok cevap vermiyorum artik, ne de olsa yukarida sabitlenmisi var. Konuyu acan arkadas konuya hakimdir. Yardimci olur herkese. Yonetim oyle uygun gormus. Ama senin mesajina bakacagim.

n000k

Üye
hımm diyosunki iyi birşey.. ama sadece titreşimi açtığımda yapıyor onu.. herneyse alışırım sonuçta iyi birşeymiş bak.. saolasın abi.. şimdilik başka sorun yok.. olursa sana yazarım.. çok saol.. ilgilenip cvp verdiğin için.. dün dead flaş atarken birine danışmaya çalıştım bişeyler sordum.. direk < yok sen yanlış yapıyorsuni videolar var onları incele yazdı, sonra yine birşey sordum tiklemedi> böyle insanlarda var işte cahilsek napalım yani öğrenmeye çalışıyoruz.. çok saol abi, sen olmasan belleden soğurdum heralde .. çok teşekkrler tekrardan..

Konu Sahibi
Gule gule kullan. Problem olursa hallederiz. Sen de ogrendiklerini baskalarina aktarirsin boylece odesiriz

Tepkiler: n000k ve rowel35

rowel35

Üye
hacı ben 1. yi kurdum oha falan oldum

telefona ne oldu böyle:S

sanki androidle symbian birleşmiş nokia htc n8 desire olmuş
süper

EDİTÖRLERE DUYURULUR... KONU SABİTLENMELİ, ANNA BELLE UPGRADE YAPILIRKEN BU DOSYALAR İLE TAVSİYE EDİLMELİDİR.
----------Eklendi @ 19:23:54 ---------- Yazıldı @ 19:21:58 ----------

üstad bu arada özel bi soru;

şimdi ben bi uygulama yapmak istiyorum. bizim takımın iphone uygulaması var. onu symbiana çevirmek yada telefon için bi sis uygulaması ile direk siteye yönlendirmek gibi bişiler. nasıl yapabilirim? veya iphne uygulamasını nasıl değiştirebiliriz?

Konu Sahibi
Iphone uygulamasinin adini soyle bir bakayim. Yapilabilir birsey ise soylerim. Bir de senden bir ricam var. bir onceki mesajdan "WEBSTYLE DUY SESİMİZİ..." kısmını siler misin? Cunku kendisinin konuyla hic alakasi yok. Bosuna polemik olmasin.

----------Eklendi @ 19:54:03 ---------- Yazıldı @ 19:28:38 ----------

@n000k,

titreme ile alakali yapman gerekenleri soyleyecegim ama biraz karisik.
1- Telefonda kurulu rompatcher'i acip icinden open4all RP+ 'yi acman yani aktive etmen gerekiyor.
2- Telefona Fexplorer ya da benzeri bir programi kurmalisin.
3- Fexplorer ile C:\private\10282bc4\rules\ klasorune gidip, tactile.rul dosyasini silmen lazim.

Bunlari yaparsan, artik telefon arama sirasinda titremez.

Tepkiler: n000k

Kurtuluş40

Emekli Yönetici

effects ³1 kullaniyorum harika birsey tipki 3D effects olmaz boyle bir tema effects maassallaH ben sabitledim cfw ye ivo777 delight karisik birsey yaptim super genel profilede ismimi koydum bazi degisikliklerle beraber tamamen bana ait birsey oldu ve orjinal belle gelene kadar favorim bu

Konu Sahibi
Delight'in yeni versiyonu geliyor yarina.

Bu arada Belle kullanip da 1# efekti kullanmayanlar cok sey kaybediyorlar.

Tepkiler: Kurtuluş40

n000k

Üye
saolasın abi hiç uğraşmasaydın bulmak için aslında sen iyi birşey o deyince ısındım o titremeye.. o yüzden şimdilik böyle bırakıcam ama kaldırmak istersem bu dediklerini yapıcam.. peki bu fexplorer programını nerden bulurum?

n000k

Üye
saol abi rompatcher i açarak signed yapcam bu programı heralde .. teşekürler.. en azından program kurulu dursun telde .. uff çok şey istiyorum senden ama birşey daha var...şimdi beğendiğim bir tane N8 zil sesi var.. ama maalesef bu şuan belle de yok.. zil sesinide buldum ama onu nasıl diğer zil seslerinin yanına atabilirim? e ye yükle deme sonra müzik çalardada çalıyor

aynen kardes daha iisi zor cıkar bence bekleyp görcez

firfir79

Üye
abi ben daha belleyi yükliyemedim , dead phone flash atamadım sen effect bile kurmuşsun yahu
tam 1 haftadır bu işi yapmaya çalışıyorum fakat bi türlü beceremedim. boot romu bulamadı diye bi hata kodu geliyor.
onu bi türlü geçemedim gitti. telefonu çöpe atmayı bile göze aldım ama olmadı malesef. ovi suitten anna indirdim, keşke indirmez olsaydım
neyse bunların yeri burası değil kusura bakmayın arkadaşlar. hayırlı olsun arkadaşım teman. güle güle kullan

Konu Sahibi

Zil sesini simdilik dedigin gibi e:'ye yuklemekten baska care yok. Ya da bu isi kapip, kendin flash yapacagin dosyalara yuklemen gerek

n000k

Üye
Zil sesini simdilik dedigin gibi e:'ye yuklemekten baska care yok. Ya da bu isi kapip, kendin flash yapacagin dosyalara yuklemen gerek
ovvv uzmanlık işi gerektiriyor desene bende okadar akıl yok abi be.. ben daha yavruyum.. neysem o zaman ben atayım e:' ye öyle idare edeyim şimdilik.. saolasın teşekkürler..

rowel35

Üye

üstadım geldim... malum zafer sarhoşluğu yaşadık birazcık

program bu iphone için olan. nasıl yapılır nasıl edilir bilmiyorum. ben çok uğraştım bu pronun symbian tellerede gelsin die.
kulübe falan gittim. mailler faxlar attım ama gelecekte dediler. 1 sene oldu hala yapcaklar

bende dün gece uğraştım eccük ama bilemedim işin açıkcası.

durum bu anlayacağın.

ne yapabiliriz?

Konu Sahibi
Yukledim Iphone'a, ama bunu symbian'a uyarlamak yazilimci isi. Ben o kadarini yapamam. Bir web sayfasina v.s yonlendiriyor gibi dusunmustum ama, veri kendi alan bir aplikasyon yazmislar. Herhangi bir web sayfasina yonlendirmiyor.

Tepkiler: rowel35

rowel35

Üye
Yukledim Iphone'a, ama bunu symbian'a uyarlamak yazilimci isi. Ben o kadarini yapamam. Bir web sayfasina v.s yonlendiriyor gibi dusunmustum ama, veri kendi alan bir aplikasyon yazmislar. Herhangi bir web sayfasina yonlendirmiyor.
desene tırt oldu
ya ben symbiandan bu yüzden nefret ediyorum işte. peki böle telefonuma widget yapamazmıyım Göztepe.org.tr deki haberleri direk oraya RRS akışı gibi mesela?