Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
refresh den sonra rompatcher ı yukleyebılen varmı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchless
Üye
Konu Sahibi
refresh den sonra rompatcher ı yukleyebılen varmı?
rompatcherın hıc bı verısyonunu yukleyemıyorm yuklenmedı dıe bı hata alıyorum c e f hıc bır hafızaya yukleyemıyorm nedenını bılen varmı _?
Kayahan14
Üye
tekrar tekrar dene bazı uygulamalar 5-6 defa tekrar istiyor
Esendağlı
Üye
Ben şuan kullanıyorum,refresh ofw yüklü cihazımda.
matchless
Üye
Konu Sahibi
bı cok kez denedım ama yuklenemedı hatası alıyorum efect kullanmam ıcın hacklemem lazım ama hack yapamıorum rompacther yuklenmedıgı ıcın
asigsasi
Üye
saçma gelebilir fakat fp2 nin hack konusuna bak parçalanmış rompachter i atıyoruz belki olur
Norton ile yapılan hacki denedinmi,ben onunla hackledim,hiç sorunsuz ve tek seferde.
matchless
Üye
Konu Sahibi
hepsıyle denedım en snon mobıle securıty ıle olanıda denedım ama rompacther yuklenmıyor telefona
Silinen Üye 511859
Kapalı Hesap
aynı sorun fp2 de de var. yüklenemedi hatası veriyor. bende cfw ye gömdüm öyle kullanıyorum.
Makale_Helvetia
Üye
dostum senin telefonu elden geçirmiştik ama sorun mu oldu ?
hackli bir cfw yükle rompatcher içinde olan.norton hack ile uğraşma bence
matchless
Üye
Konu Sahibi
ya guncelleme var dedı bende guncelledım bılmıodmkı refresh mefresh telefon hafızası sılınmedı ama kendını guncelledı ısde artı sarjım daha cabuk bıtmeye basladı neden anlamıorm??
Makale_Helvetia
Üye
sen dediğimi yap.n8 refresh için bir cfw yükle bütün sorunların hallolsun kurtuluş abinin cfw olabilir mesela
ferhat1983
Üye
phonexle flash at telefonuna kurtulus40 in verdiği yenı refreshi at. içinde rompatcher felan hepsi cıkıyo zaten.