Redmi Note 8 Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Redmi Note 8 Root Atma ve TWRP Yükleme
Dünya üzerinde on milyonlarca satan Redmi Note serisinin en güncel üyelerinden Redmi Note 8 ve Redmi Note 8 Pro modelleri bildiğiniz üzere resmi Xiaomi garantili olarak ülkemizde de satılıyor. Uygun fiyata sahip olması sebebiyle geliştiricilerin de tercih ettiği cihazlar arasında yer alan Note 8 Pro günlük kullanımda kullanıcıların birçok ihtiyacını çok rahat bir şekilde karşılayabiliyor.

Sizlere bu yazıda Redmi Note 8 root atma ve Redmi Note 8 twrp yükleme işlemlerinin nasıl yapılacağını anlatacağım. Öncelikle bu işlemlerin ardından telefonunuzda meydana gelebilecek herhangi bir sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. Telefonunuzdaki dosyaları yedek almayı unutmayın. BURAYA tıklayarak Redmi Note 8 bootloader kilidi açma işlemini yapın. Ardından BURAYA tıklayarak adb dosyalarını bilgisayarınıza yükleyin.

Redmi Note TWRP Yükleme

tıklayarak Redmi Note 8 twrp dosyasını indirin ve adb klasörü içerisine atın. Dosya adının recovery.img olduğundan emin olun. Ardından telefonu tamamen kapatın. Ses kısma + güç tuşlarına aynı anda basılı tutarak telefonu fastboot modunda açın ve kabloyla bilgisayara bağlayın. ADB klasörü içerisinde CMD aracını çalıştırın. Ardından CMD ekranına aşağıdaki kodları sırasıyla yazarak enter tuşuna basın.
Kod:
fastboot devices

fastboot flash recovery recovery.img


Redmi Note 8 Root Atma

Yukarıdaki işlemler bittikten sonra tıklayarak Redmi Note 8 root atma için gerekli olan Magisk dosyasını indirin ve direkt olarak telefonun içine atın. Sonra telefonu kapatın ve ss açma + güç tuşlarına aynı anda basılı tutarak telefonu twrp recovery menüsünde açın. Ardından Yükle / Install kısmına girerek indirmiş olduğunuz Redmi Note 8 root dosyasını seçin ve yükleyin. Yükleme bittikten sonra telefonu yeniden başlatın.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş ve one_useR_0007


Üst Alt