Red Bull mu Burn mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi ?

• Red Bull

Kullanılan: 8 53.3%
  • Burn

Kullanılan: 7 46.7%

• Kullanılan toplam oy
    15
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

absolute'de vodka zaten ama kralı şöyle düşün 2 tl'lik enerji içeceği var bir de redbull var absolute'de öyle işte vodka diyince kırılıyor biraz :d:

absolute bayağı bir ağırmış vodkaya göre :hmmm

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tabiki Burn :oke: Redbull'u beğenmedim :kotu: Gidip 500ml'lik Burn'den almayı düşünüyorum ve Akşam 1 gibi içmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak :ehe :naughty:

Niye aksam 1 kaçak et durumu mu :kro2:
Sade içince istersen 1 litre iç pek bi etkisi olmaz vodka ile karsıtır keban barajı gibi olursun :aha:
Zevkler tartısılmaz ama burn'ün tadi çok çok üstün red bulldan sahsi fikrim tabi bu.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

absolute bayağı bir ağırmış vodkaya göre :hmmm

Absolut zaten vodka.Agırlık damıtma sayısında göre degisiyor çogu 3 kez damıtıldıgı için hepsi agır olur ama alısan için fark etmez.

badmus

badmus

Üye
Burn Candır. :oke:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Daha Bugün İlk Defa Burn İçtim Ama Redbull Forever :yuru

pro.engineer

pro.engineer

Üye
kazara ikisinden de içmiş bulunmaktayım ama hiç bi tat hiç bi fark görmedim. . Gerek yok böyle şeylere pestil kömeyi bal ile yeyin yada pekmez+fındık+ceviz+bal karışımı yeyin görürsünüz o zaman enerjiyi :ehe

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
__xXx__

__xXx__

Üye
kazara ikisinden de içmiş bulunmaktayım ama hiç bi tat hiç bi fark görmedim. . Gerek yok böyle şeylere pestil kömeyi bal ile yeyin yada pekmez+fındık+ceviz+bal karışımı yeyin görürsünüz o zaman enerjiyi :ehe

sonra düz duvara tırmanak :ehe

-efşan

-efşan

Üye

Senin canına gurban. Alnından öperim ben seni.:)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ne RedBull Nede Burn .. En Iyisi Monster .! :)

lolaman

lolaman

Üye
Red bull akar...Çünkü sıvı :ehe:d:

otostopçu

otostopçu

Üye
powerade :/

otostopçu

otostopçu

Üye
mavi iyi ya :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bunlar psikolojik deniyor bencede öyle enerji falan verdiği yok ama psikolojikmen öyle hissediyorsunuz :)

Hatta bazı ağrı kesicilerinde öyle olduğu söyleniyor. Bir deney yapılmıştı; başı ağrıyan insanlara ağrı kesici veriyorlardı ve baş ağrılarının geçtiklerini söylüyorlardı. Sonra başka bir grup başı ağrıyan insan şeker veriyorlardı ağrı kesici diye onlarda baş ağrılarının geçtiğini söylüyorlardı. Bir de başka bir başı ağrıyan insanlara aynı şekerden veriyorlardı ama ağrı kesici demiyorlardı ve onlar hala başlarının ağrıdığını söylüyordu bu da öyle birşey yani tamamen psikolojik arkadaşın dediği gibi pestil köme fındık fıstık gibi şeyler yiyin illa enerji istiyorsanız aşırıya kaçmayın ama :D

uğur e

uğur e

Üye
ikiside bseye yapamaz aga :D

Akıncı

Akıncı

Üye
burn