Oğuzhan
Üye
absolute'de vodka zaten ama kralı şöyle düşün 2 tl'lik enerji içeceği var bir de redbull var absolute'de öyle işte vodka diyince kırılıyor biraz![]()
absolute bayağı bir ağırmış vodkaya göre

absolute'de vodka zaten ama kralı şöyle düşün 2 tl'lik enerji içeceği var bir de redbull var absolute'de öyle işte vodka diyince kırılıyor biraz![]()

Tabiki BurnRedbull'u beğenmedim
Gidip 500ml'lik Burn'den almayı düşünüyorum ve Akşam 1 gibi içmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak
![]()
![]()

hayırKonuyu iyice meyhane sohbeti yapmışsınız. İçiyorsanız içiyorsunuz tamam. Neyin çabası bu?
Acaba red bull içsem kanatlanır mıyım?![]()

absolute bayağı bir ağırmış vodkaya göre![]()
İçmeye gerek yok o zaman.kazara ikisinden de içmiş bulunmaktayım ama hiç bi tat hiç bi fark görmedim. . Gerek yok böyle şeylere pestil kömeyi bal ile yeyin yada pekmez+fındık+ceviz+bal karışımı yeyin görürsünüz o zaman enerjiyi![]()

kazara ikisinden de içmiş bulunmaktayım ama hiç bi tat hiç bi fark görmedim. . Gerek yok böyle şeylere pestil kömeyi bal ile yeyin yada pekmez+fındık+ceviz+bal karışımı yeyin görürsünüz o zaman enerjiyi![]()

evet
İçmeye gerek yok o zaman.
tadı güzel ama redbullunda 
sonra düz duvara tırmanak![]()

Senin canına gurban. Alnından öperim ben seni.![]()

Abi öyle deme ya her renginden alırım alışverişe gittikmi çok seviyorum özellikle mavi renk olanıpowerade :/