Recep İvedik Karşıtları!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hellboy®

Hellboy®

Üye
ya Recep e gülmek için çook ince espri duymayı beklersen cok beklersin :) bence Recep İvedik Türkiye yi yansıtan birisidir Türkiye de Recep ivedik coktur :)

eleştirenlere tek sözüm Recep e sadece gülmek icin gidin :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya Recep e gülmek için çook ince espri duymayı beklersen cok beklersin :) bence Recep İvedik Türkiye yi yansıtan birisidir Türkiye de Recep ivedik coktur :)

eleştirenlere tek sözüm Recep e sadece gülmek icin gidin :)

İşte banada koyan bu yansıtmıyor Türkiye'yi Bizim insanımız böyle değil.:@

Hellboy®

Hellboy®

Üye
İşte banada koyan bu yansıtmıyor Türkiye'yi Bizim insanımız böyle değil.:@
ya yapma lutfen Türkiye de çook Recep İvedik var o kadar da iyimser karsılamayın tamamıyle yansıtıyo demıyorum ama boyle insanları Türkiye de heryerde görmek normal

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Tanrım ne zevksiz insaniyetler var :S(

PalmerTech

PalmerTech

Üye
yahu adam hayvan ve insan arası geçiş formu niye beğenmiyorsunuz :D

corchy

corchy

Üye
biraz komık bıraz karsıtım karısık bi olay :)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Haa programında skeçleri güzeldi.. ama Recep ivedik sadece 500milyarda kalması lazımdı.. çok tutuldu diye film çekildi ama o sadece 500milyarda tutulmuştu... Ayrıca Doğuş güzel bi açıklama getirmiş, ilkolkul,ortaokul çocukları (hatta yeğenlerimin) böyle şeyler söylemesi pek hoş değil tabiiki.. Bakan az bile söyledi bence +18 ama cd si çıkınca babalar izletecek o ayrı konu tabiiki...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye

:ehe :ehe :ehe

lord74

lord74

Üye
çok kıro bi adam hiç iyi komedyen deıl bi Jim Carry ile karşılaştırın ?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya yapma lutfen Türkiye de çook Recep İvedik var o kadar da iyimser karsılamayın tamamıyle yansıtıyo demıyorum ama boyle insanları Türkiye de heryerde görmek normal
İşde bizim milletimizin insanı böyle diyor, bu film Almanya'da izleniyor ve Almanlar'da senin gibi düşünüyor.

SeRHaT44

SeRHaT44

Üye
eskinin komedileri böylemiydi ya bu ne biçim komedi bizim kültürümüze uygunmu hiç bu tür komedi filmleri

Solamente

Üye
Bende seviyorum komik adam :ehe :ehe :ehe

Hellboy®

Hellboy®

Üye
İşde bizim milletimizin insanı böyle diyor, bu film Almanya'da izleniyor ve Almanlar'da senin gibi düşünüyor.
bu görüşüne katılmıyorum örnek Amerika filmleriyle yıllardır ülkelere kendi kültürünü empoze etmeye calısıyo her millete ) rambo filmleri vs ) ama biz rambo yu izleyip amerikanlıların hepsinin kahraman oldugunu mu düşünüyoruz ? bence hayır

--------------- Ekleme ---------------

eskinin komedileri böylemiydi ya bu ne biçim komedi bizim kültürümüze uygunmu hiç bu tür komedi filmleri
kardes bu yorumuna da katılmıyorum neden direkt eski filmlerle karsılastırılıyor Recep İvedik bazı sitelerde gördüm Kemal Sunal ile karsılastırılmaya kalkılmıs ya bunlar yanlıs seyler sankı dıger komedı fılmlerının hepsi senın dedıgın eskı komedı fılmlerıne benzıyo mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt