Nasıl bu senin fikrin ise karşıt olmakta benim fikrimNden Karşıksınız Yhaw Adam Ne güzel Güldürüypor Milleti
Nasıl bu senin fikrin ise karşıt olmakta benim fikrim![]()
Uzun bi yazı bekliyorum.. x')Fikrini daha açıklayıcı bir şekilde savunsaydın daveti reddetmezdim![]()
![]()
ama recebe garezim yok, kalabilir.. ama fikrimi değiştirebilirsin deUzun bi yazı bekliyorum.. x')

Bende pek hoşlanmıyorum ama gülmek istiyorum.. O yüzden izliyorum işte...![]()

Sahliyet’in isteğini kıracağıma kafamı kırarım…Fikrini daha açıklayıcı bir şekilde savunsaydın daveti reddetmezdim![]()
![]()
ama recebe garezim yok, kalabilir.. ama fikrimi değiştirebilirsin deUzun bi yazı bekliyorum.. x')
Dışarıda bunun gibi insanları kınıyoruz ama film olunca izliyoruz ve bu kınadığımız insanların taklitlerini çıkıp iş, okul vs. ortamlarında yapıyoruz. O zaman bu tip insanları da kınamayalım..
Madem bu kadar argo meraklıyız, madem argo yu bu kadar seviyoruz, niye dışarıda bir arkadaşımızın ağzından en ufak bir argo çıkınca kınıyoruz?
Eskiden en ufak bir argo’da filmler +18 olurdu, yeni kanunlara göre +7 olması gayet normal mi?
Sübyan diye tabir ettiğimiz çocukların, Recep İvediğin argo kelimelerini kullanması ve aynı onun hareketlerini yapması normal mi?