ya Recep e gülmek için çook ince espri duymayı beklersen cok beklersinbence Recep İvedik Türkiye yi yansıtan birisidir Türkiye de Recep ivedik coktur
eleştirenlere tek sözüm Recep e sadece gülmek icin gidin

ya yapma lutfen Türkiye de çook Recep İvedik var o kadar da iyimser karsılamayın tamamıyle yansıtıyo demıyorum ama boyle insanları Türkiye de heryerde görmek normalİşte banada koyan bu yansıtmıyor Türkiye'yi Bizim insanımız böyle değil.![]()
çok kıro bi adam hiç iyi komedyen deıl bi Jim Carry ile karşılaştırın ?

İşde bizim milletimizin insanı böyle diyor, bu film Almanya'da izleniyor ve Almanlar'da senin gibi düşünüyor.ya yapma lutfen Türkiye de çook Recep İvedik var o kadar da iyimser karsılamayın tamamıyle yansıtıyo demıyorum ama boyle insanları Türkiye de heryerde görmek normal
bu görüşüne katılmıyorum örnek Amerika filmleriyle yıllardır ülkelere kendi kültürünü empoze etmeye calısıyo her millete ) rambo filmleri vs ) ama biz rambo yu izleyip amerikanlıların hepsinin kahraman oldugunu mu düşünüyoruz ? bence hayırİşde bizim milletimizin insanı böyle diyor, bu film Almanya'da izleniyor ve Almanlar'da senin gibi düşünüyor.
kardes bu yorumuna da katılmıyorum neden direkt eski filmlerle karsılastırılıyor Recep İvedik bazı sitelerde gördüm Kemal Sunal ile karsılastırılmaya kalkılmıs ya bunlar yanlıs seyler sankı dıger komedı fılmlerının hepsi senın dedıgın eskı komedı fılmlerıne benzıyo mu ?eskinin komedileri böylemiydi ya bu ne biçim komedi bizim kültürümüze uygunmu hiç bu tür komedi filmleri