. . . EmreG . . . Üye Konu Sahibi Realtek Sorunum Var Arkadaşlar. Lütfen Yardım Edin... Fotoğrafta ki Sorunu Yaşıyorum Arkadaşlar. Bunu Nasıl Çözebilirim Acaba ? Son düzenleme: 13 Nis 2016
exp_l0it Üye bios uzerinden lan kablolu boot ozelligini acmissiniz kapatmaniz yeterli daha sonra ilk cihaza windows boot manager alin
bios uzerinden lan kablolu boot ozelligini acmissiniz kapatmaniz yeterli daha sonra ilk cihaza windows boot manager alin
. . . EmreG . . . Üye Konu Sahibi exp_l0it' Alıntı: bios uzerinden lan kablolu boot ozelligini acmissiniz kapatmaniz yeterli daha sonra ilk cihaza windows boot manager alin Genişletmek için tıkla ... Hocam Ben Pek Anlamıyorum. Bana Adım Adım Anlatma Şansınız Var mı Acaba ?
exp_l0it' Alıntı: bios uzerinden lan kablolu boot ozelligini acmissiniz kapatmaniz yeterli daha sonra ilk cihaza windows boot manager alin Genişletmek için tıkla ... Hocam Ben Pek Anlamıyorum. Bana Adım Adım Anlatma Şansınız Var mı Acaba ?
Aybars1979 Üye . . . EmreG . . .' Alıntı: Fotoğrafta ki Sorunu Yaşıyorum Arkadaşlar. Bunu Nasıl Çözebilirim Acaba ? Genişletmek için tıkla ... bu kişisel pc nizmi?
. . . EmreG . . .' Alıntı: Fotoğrafta ki Sorunu Yaşıyorum Arkadaşlar. Bunu Nasıl Çözebilirim Acaba ? Genişletmek için tıkla ... bu kişisel pc nizmi?
. . . EmreG . . . Üye Konu Sahibi Aybars1979' Alıntı: bu kişisel pc nizmi? Genişletmek için tıkla ... Evet Hocam
Aybars1979 Üye . . . EmreG . . .' Alıntı: Evet Hocam Genişletmek için tıkla ... peki pc açılıyor mu? açılmıyor mu? kafam karıştı biraz bağlantı hatası var ama sonrada boot olmadığına dair mesaj var.
. . . EmreG . . .' Alıntı: Evet Hocam Genişletmek için tıkla ... peki pc açılıyor mu? açılmıyor mu? kafam karıştı biraz bağlantı hatası var ama sonrada boot olmadığına dair mesaj var.
. . . EmreG . . . Üye Konu Sahibi Hocam Bilgisayar Çalışıyor. Fakat Yarım Saat Sonra Bu Ekran Geliyor Birden. Sonra Tekrar Başlatmam Gerekiyor Bilgisayarı iPhone 6 İle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uygulamasından Gönderildi
Hocam Bilgisayar Çalışıyor. Fakat Yarım Saat Sonra Bu Ekran Geliyor Birden. Sonra Tekrar Başlatmam Gerekiyor Bilgisayarı iPhone 6 İle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uygulamasından Gönderildi
. . . EmreG . . . Üye Konu Sahibi Anıl Hocam BIOS'a Giremedim Bir Türlü. Bilgisayarım Toshiba ve Windows 10 Yüklü iPhone 6 İle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uygulamasından Gönderildi
Anıl Hocam BIOS'a Giremedim Bir Türlü. Bilgisayarım Toshiba ve Windows 10 Yüklü iPhone 6 İle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uygulamasından Gönderildi
exp_l0it Üye windows normal acilsin birakin sonra SHIFT tusuna basili tutarak yeniden baslatin ve gelismis secenklerden biosa girin
windows normal acilsin birakin sonra SHIFT tusuna basili tutarak yeniden baslatin ve gelismis secenklerden biosa girin
. . . EmreG . . . Üye Konu Sahibi Hocam F12 Tuşu İle Boot Menü Geliyor. HDD, FDD, CD/DVD, USB Seçenekleri Geliyor. iPhone 6 İle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uygulamasından Gönderildi
Hocam F12 Tuşu İle Boot Menü Geliyor. HDD, FDD, CD/DVD, USB Seçenekleri Geliyor. iPhone 6 İle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uygulamasından Gönderildi
. . . EmreG . . . Üye Konu Sahibi Ayrıca Shift'e Basılı Tutarak Yeniden Başlattığımda Onarma Ekranı Geldi iPhone 6 İle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uygulamasından Gönderildi
Ayrıca Shift'e Basılı Tutarak Yeniden Başlattığımda Onarma Ekranı Geldi iPhone 6 İle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uygulamasından Gönderildi
exp_l0it Üye . . . EmreG . . .' Alıntı: Ayrıca Shift'e Basılı Tutarak Yeniden Başlattığımda Onarma Ekranı Geldi iPhone 6 İle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uygulamasından Gönderildi Genişletmek için tıkla ... videoda 1.35 sonrasi Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız uefi yazilimi diye bir sey olmasi gerek gelismis baslangic yerinde
. . . EmreG . . .' Alıntı: Ayrıca Shift'e Basılı Tutarak Yeniden Başlattığımda Onarma Ekranı Geldi iPhone 6 İle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uygulamasından Gönderildi Genişletmek için tıkla ... videoda 1.35 sonrasi Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız uefi yazilimi diye bir sey olmasi gerek gelismis baslangic yerinde
. . . EmreG . . . Üye Konu Sahibi exp_l0it' Alıntı: videoda 1.35 sonrasi Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız uefi yazilimi diye bir sey olmasi gerek gelismis baslangic yerinde Genişletmek için tıkla ... İyi de Bu Menüde Ne Network Boot Var Ne de Realtek Boot
exp_l0it' Alıntı: videoda 1.35 sonrasi Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız uefi yazilimi diye bir sey olmasi gerek gelismis baslangic yerinde Genişletmek için tıkla ... İyi de Bu Menüde Ne Network Boot Var Ne de Realtek Boot
. . . EmreG . . . Üye Konu Sahibi Ben Hiçbir Şey Anlamadım Hocam ya. Windows 7'ye Döneceğim. Ne Zaman Windows 10 Yapsam Bu Hatayı Alıyorum. iPhone 6 İle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uygulamasından Gönderildi
Ben Hiçbir Şey Anlamadım Hocam ya. Windows 7'ye Döneceğim. Ne Zaman Windows 10 Yapsam Bu Hatayı Alıyorum. iPhone 6 İle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uygulamasından Gönderildi