Real'in rakibi G.Saray!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Real'in rakibi G.Saray!

İspanyol spor gazetesi Marca, Real Madrid'in her sezon öncesinde oynadığı Bernabeu Turnuvası'nda Galatasaray ile karşılaşacağını yazdı.

Santiago Bernabeu Stadı'nda 24 Ağustos'ta yapılacak maç için ilk olarak Schalke 04, daha sonra Beşiktaş ile görüşen Real Madrid, bu iki takımın Avrupa ligi maçlarından dolayı başka bir rakip aramak zorunda kalmıştı.

İspanyol gazetesi, Real Madrid'in sonunda aradığı rakibi bulduğunu ve Galatasaray ile karşılaşacağını bildirdi.

Real Madrid kulübü ise maçla ilgili resmi açıklamasını henüz yapmadı.

en uygun rakip galatasaray nası olsa paso boşlar bugun gel maç yapak deseler giderler

Atakan

Üye
Real Madrid, İnter, Liverpool. Avrupa'ya gidemedik ama
Hem Almanya'nın 9.lig takımalarıyla karşılaşıp 25-0 kazanmaktansa... Hazırlık maçı dediğin böyle olur bence ..

Tepkiler: ALPARS™

DiaBLoS

Admin
Keşke olsa da izlesek , dünya yıldızlarını bir arada ... ( R.madrid )

(super) mario jardel geldi aklıma

Tepkiler: ALPARS™

India

Üye
hiç yapmasınlar bence bunları yenicez şimdi ramos kuduracak sakatlıcak birilerini

Atakan

Üye
Ramos ve Ujfalusi Messi yakınlar da dolanmasın ha

DiaBLoS

Admin
ALPARS™;3544606' Alıntı:
Birileri kıskanıyor

Her zaman ki gibi

Çok kıskanıyorum gerçekten .... Hiç sormayın , patlıyorum kıskançlıktan ...

Servetli , sabrili , çağlarlı ( dünya yıldızlarını ...) takımı kıskanmamak gerçekten elde değil ...

Bir de bu habere inananlara sadece gülüyorum her zaman olduğu gibi ... ( Hatta Man u ve Barca da sizle aynı turnuva da yer almak istiyormuş ... ) ...

Atakan

Üye
Kardeşim o zaman burda işiniz ne ? Burayı karıştırıp, provake etmekten vazgeçin o zaman ..

cehili

Üye
Arkadaşlar bırakın cevap vermeyin konuşurlar konuşurlar giderler. Adamlar kendi bölümlerinden çok burdalar yediremiyorlar

Atakan

Üye

Gitmiyorlar Arkadaşlara sesleniyorum, sizin de bir forumunuz var. Püskevite bağlamayın yani

Tepkiler: greenmile
istediğimiz yere yazarız bu sizi ilgilendirmez yanlış birşey yaparsak zaten mesajımız silinir.Kasmayın bu kadar,reyting olarak eğer oynanırsa bu maç biraz izlenir bu yıl hepsi bu

----------Eklendi @ 14:44:04 ---------- Yazıldı @ 14:41:57 ----------

Gitmiyorlar Arkadaşlara sesleniyorum, sizin de bir forumunuz var. Püskevite bağlamayın yani

bu durumda bile püskevit he valla gerçekten gülüyorum zaten şampiyonlar liginde 1. torbadan bize de bu tarz rakipler gelecek kıskanma olayı yok yani ha bu arada bu maçta 10-15 oyuncu değiştirir takımlar 90 dakikanın yarısı öyle geçer zaten

cehili

Üye
Maçın biletleri satışa çıktı çoktan.

guero

Üye
Bakalım Galatasaray Kaç düzine yiycek

hazırlık maçı fazla atmazlar

Atakan

Üye
Bir ilkokul terk arkadaş daha aramıza katıldı. Gruplar hele bir belli olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...