real player

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ankara rüzgarı

ankara rüzgarı

Üye
    Konu Sahibi
real player
arkadaşlar teledonumda real player videoları oynatıyor fakat ses gelmiyor aynı videoyu smartmovieden açtıgım zaman hem video açılıyor hem ses geliyor real playeri nasıl düzeltebilirim yardımcı olun

'Patron

'Patron

Üye
JulyPlayer yada Ucplayer dene.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Smart Movie veya July Player iLe Aç :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
adam real playeri nasıl düzeltebilirim dio kardeş real playerin açmamasının sebebi o videoyu açıcak kodek yok malesef ondan ama arkadaşların tavsiye ettiqi programları dene onlarda aç

• Beğen
Tepkiler: ankara rüzgarı

resp

Üye
o kodek i nasıl bulucz.adı ne kodeğin

ankara rüzgarı

ankara rüzgarı

Üye
    Konu Sahibi
adam real playeri nasıl düzeltebilirim dio kardeş real playerin açmamasının sebebi o videoyu açıcak kodek yok malesef ondan ama arkadaşların tavsiye ettiqi programları dene onlarda aç

saol dostum galiba sen sorunumu anladın siz açmadığı kodek diyorsunuz fakat telefonun kendi çektiği videodan bahsediyorum anlatabildimmi acaba

uribaju

uribaju

Üye
onu cfw yükleyerek halledebilirsin ancak çünkü geliştiricileri codec entegre ediyorlar yazılıma:oke:

ankara rüzgarı

ankara rüzgarı

Üye
    Konu Sahibi
SilentOne

SilentOne

Üye
ole fw atıcan da n8 inkini dendedim rezil oldu tel 5800 ınkini kullan her nekadr açmasada hoparlor sesini baya etkiledi

ankara rüzgarı

ankara rüzgarı

Üye
    Konu Sahibi
peki fw'ye atmam geereken dosya hangisi bi zahmet onuda söyleyiverinde tam olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt