REAL ONE player java mobile

Sponsorlu Bağlantılar

tolga_aglot

Üye
    Konu Sahibi
REAL ONE player java mobile
arkadaşlar yabancı birsiteden REAL ONE player ın java versiyonunu buldum fakat deneme şansım olmadığı için özür dilerim...deneyen arkadaşlar olursa mesajlarını bekliyorum

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Türk Mavisi, meklöğ, enginzz ve 28 diğerleri

degerli43

degerli43

Üye
Bu RealOne Player değil. Nagesh player, Lycris Show ve bir programın daha birleştirilmiş hali. Ama araştırmışsın, sağol.

tnt_dogan

tnt_dogan

Üye
saol kanka! ekolayzır varmı ki

hackerserkan

hackerserkan

Üye
tesekurler

jatvalca

jatvalca

Üye
emeğine teşekkürler kardeşim

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
kardeş bu realoneplayer değil nagesh bu olmaz

AslanımBENİM

AslanımBENİM

Üye
işe yarıyo mu??? ekolayzer felan deneyen söylesin ltfn

dipower

dipower

Üye
sdaooolllllas

turkshrap123

Üye
emeğe saygı saol:oke:

burak1912

Üye
paylasım için saol inşş sorunsuz çalısır

--------------- Ekleme ---------------

ya bu programı biliyorum çalısıyo ama ileri sarmıyo ya :( bildiğiniz .jar tabanlı video izleme programı varmı ileri saranından varsa lütfen acilen yardım

krş40

krş40

Üye
saolasın

erolsinangs

Üye
emeğe saygi!!! thankss

Şarklı

Üye
bu program s60 taki gibi mi?

TROJAN_43

TROJAN_43

Üye
sağol 6300 sorunsuz çalışıyor

dj-61

dj-61

Üye
arkadaşlar yabancı birsiteden REAL ONE player ın java versiyonunu buldum fakat deneme şansım olmadığı için özür dilerim...deneyen arkadaşlar olursa mesajlarını bekliyorum

siteyide vereyim eğer anlayan arkadaşlar olur diye

indir...

dostum değil ya real one player falan değil bu icinde 3 uygulama var en baştaki KD player görünümünde ama onun katar calışamayan bir yazılım diğerlerini zaten hic sorma cok sacma gereksiz bir yazılım
real one player dedin mi nokiada ki gibi olması lazım ram dosyalarını acabilmeli bunun amacı zaten tv izleniyor oması elimde tv lerin .ram dosyaları var bunu acabilecek bir yazılım bulmalıyım tel w810i yani java desdekli bulabilen olursa ban ulaşırsa cok sevinirim buradan e-mail atabilirsin...

geneluye

geneluye

Üye
teşekkürler açıldı ancak hangi dosyaları açmaya yaradığını bilmiyorum

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Saol kardeş

Hüsnü Can

Üye
feferfef

omertunclar

Üye
ya arkadaslr bende sony erıcsson p1i var buna mobıl tv desteklıyıcı program varmı bırde reol one playerı yok nerden yuklerız nolur yardımcı olun plssssssssssssss

''zeus''

''zeus''

Üye
abi bu ne yaa abıcım ılk once programı dene sonra koy hıç güzel deyil siteyi kirletmeyelim