Real Football 2014 Doğru Oyuncu Adları

Sponsorlu Bağlantılar

adler03

Üye
    Konu Sahibi
DINAMO KIEV: Zrufkofshgl=Shovkovsky, Fhimaulynuz=Tremoulinas, Caikerici=Khacheridi, Nichainic=Mykhalyk, Fcemon=(?), Chanikoh=Kranjcar, Ualusu=Veloso, Uokayefis=Vukojevic, Wemoliancz=Yarmolenko, Neineusgl=Milevsky, Dirmunte=Belhanda, Cuwai=Koval, Elaif=Aliev, Uete=Vida, Rorule=L.Haruna, Jormocr=Garmash, Hopim=M.Ruben, Dhanm=Brown İdeye, Armades=Dudu, Josif=Gusev, Npocamu=M'bokani, Zinim=Selin

adler03

Üye
    Konu Sahibi
TOTTENHAM: Iiorez=Lloris, Uildanghim=Vertonghen, Solkul=Caulker, Cupooi=Kaboul, Yorcoh=Walker, Carteney=(?), Bimpsi=Dempsey, Dnir=Bale, Bimbalai=Dembele, Zentlz=Sandro, Bihoa=Defoe, Tlider=Friedel, Bowsum=Dawson, Meoftum=Naughton, Ritterstum=Huddlestone, Zekortsim=Sigurdsson, Stebujuh=Adebayor, Qorcoh=Parker, Rurtbi=Holtby, Feil=Assou-Ekotto, Faumsint=Townsend, İlformool=Livermore, Jumiz=Gomes, Qeorinha=Paolinho

adler03

Üye
    Konu Sahibi
PSV EINDHOVEN: Fidum=Tyton, Yeilimz=Willems, Norcilz=Marcelo, Boreycc=Derijck, Rotqinsam=Hutchinson, Yignordon=Wijnaldum, Zshoolz=Schaars, Demmar=Van Bommel, Naidenz=Wuytens, Notovs=Matavz, Iinz=J.Lens, Ouif=Zoet, Dannu=Bouma, Oinge=Zanka, Hytsmeioh=Ritzmeier, Mirxingir=Narsingh, Fuivanim=Toivonen, Iukodio=Locadia, Zuygem=Ooijen, Bipei=Depay, Ninolyf=Manolev, Amgilooh=Engelaar, Dlumu=J.Bruma

adler03

Üye
    Konu Sahibi
AJAX: Uirmiih=Vermeer, Dioit=Blind, Naesontoh=Moisander, Eiderwairirb=Alderweireld, Ein Hhagim=Van Rhijn, Qaorsum=Poulsen, Zshumi=Schöne, Bi Ganj=Sim De Jong, Doper=Babel, Ahektem=Eriksen, Dayom=Bojan Krkic, Seulcim=Cillessen, Begoz=Dijks, Uirtmem=Veltman, Ziralz=Serero, Iococy=Lukoki, Zono=T.Sana, Namend=Enoh(?), Cioozzim=Klaassen, Dairrekdoh=Boerrigter, Zekporppum=Sigthorsson, Rzicim=Hoesen, Dzelisum=Boilesen, Tasshoh=Fischer

mhmt93t

Üye
rica ederim arkadaslar. milli takimlarda da cozulmeyen adlarin dogrusu yazilirsa duzenleyebilirim. legendary aynen.

adler03

Üye
    Konu Sahibi
MANCHESTER CITY: Rolf=Hart, Sryshi=Clichy, Misalonas=Nastasic, Cumponi=Kompany, Oopulite=Zabaleta, Equilz=Aguero, Guvidis=Jovetic, Zirvo=David Silva, Woyo For=Yaya Toure, Mistio=Nasri, Boicz=Dzeko, Qomdilimum=Pantilimon, Torsitisni=Fernandinho, Iiscute=Lescott, Jorsio=J.Garcia, Nilnoh=Milner, Makridz=Negredo, Mowoz=J.Navas, Hudviri=Rodwell, Hozuc=Abdul Razak, Gunsum=(?), Juggidl=Guidetti, Hechortz=Richards, Yhyf=Wright, Calodom=Kolarov, Zenklow=Sinclair, Dulli=Barry

mhmt93t

Üye
daha arsenal-chelsea-juventus-schalke-sevilla-psg-porto-zenit,... burda>>>

Skymich

Skymich

Üye
öncekilerde mevcut değilmi ?

adler03

Üye
    Konu Sahibi
REAL SOCIEDAD: Elifaen=Bravo, Salae=Angel(?), Nortenas=İ. Martinez, Junzolas=Gonzalez, Nortenas(RB)=C.Martinez, Aiozdundu=Elustondo, Docajle=Bergara, Jhasmenm=Griezmann, Qriadz=X.Prieto, Uilo=Vela, Ejisu=Agirretxe, Oobecorey=Zubikarai, Sodomoru=Cadamuro, Aztrodo=Estrada, Qordu=Pardo, Ovlunade=Zurutuza, Ltlem=İfran, Sozdrz=Castro, Zifloves=Seferovic, Emsotigy=Ansotegi, Dilchyca=De La Bella(?), Tuolant=Llorente

GreaTH

GreaTH

Üye
Adler. Milli takımların Oyuncu adlarını oyunda duzeltme ısını bılıyomusun

Skymich

Skymich

Üye
respect ben paketledim (mehmet arkdaşımızın verdiğini). süper bişey. Zonba Yerine SOW felan yazıyo. Meireless felan yazıyo güzel yapmış

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Kulüp takımları içindeki isimleri düzelttiğinde milli takım oyuncularının isimleri paralel olarak düzelir.

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Liverpool'u çözebildin mi?

GreaTH

GreaTH

Üye
Tm reıs sağol ;)

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.

adler03

Üye
    Konu Sahibi
LEVERKUSEN: Tamz=Leno, Dumizr=Boenisch, Fablac=Ömer Toprak, Yalnikuib=Wollscheid, Rerporf=Hilbert, Hurduz=Rolfes, Hailerdo=Reinartz, Donoh=L.Bender, Zen=S.Sam, Caizzniate=Kießling, Suddrz=G.Castro(?), Qoluq=Palop, Zdovtiz=Stafylidis, Zbafis=Spahic, Rutuleh=Hegeler, Daper=Lomb(?), Zun-E-N=H.M.Son, Naric=Milik, Woldoli=Yelldell, Darrulapl=Bellarabi, Cloza=Kruse, Bzlmat=Donati

Andre10

Üye
adler ellerine sağlık bunları bir RF 13 de toplayıp paylaşacakmısın?

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Rf 14 demek istedin herhalde!

Skymich

Skymich

Üye
Ben topladım harika oluyo oyun hem türkçe, hemde lisanslı 10 numara oluyo :)

Üst Alt