Real Football 2014 Doğru Oyuncu Adları

Sponsorlu Bağlantılar

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep'te paylaşımı yapılır.

merak98

Üye
hanidoğru isimlerin olduğu real footballmaxi cepin neresinde hangi konuda çıktımı çıkmadımı

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Şu konuya bak:
Real
Football
2014-100'e
Yakın Lisanslı
Takım Ve Güncel
Transferler

merak98

Üye
sağolda ben pek bu indire işlerinden anlamıyom artık editörden kendim düzeltirim siz uğraşıyonuz bunu yapmak için bende uğraşıyım bişey olmaz

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Editorden yapılan düzeltmeler sınırlı.Bütün isimleri düzeltemezsin.En iyisi dediğim konuya bak oradan indir.Boş yere sıkıntı çekme.

merak98

Üye
indirmeyi becermemiyomda ozyüzden adler kardeş

adler03

Üye
    Konu Sahibi
bence sen indirme bilen birini bul,sana yardımcı olsun.

Skymich

Skymich

Üye
indirmeyi nasıl beceremiyon. Click & Download yapcan bu kadar

merak98

Üye
kardeş yapamıyomdenedim hem telefona atak için kabloda yokpsg ye morqunhios yazmışşın romayada ,hem psgdeki morqhınos defans oynamaıyo

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Roma'dan Psg'ye o isimde bir oyuncu transfer olmuş.Gameloft'ta ya da bende bir hata var.Bakalım eğer bir hata olmuşsa onu düzeltmeye çalışırım.

adler03

Üye
    Konu Sahibi
PORTO(2): Tukbu=Liedson

adler03

Üye
    Konu Sahibi
TIGRE: Borsie=J.Garcia, Iioma=Leone, Orbán, Ashivillio=Echeverria, Qoborotta=Paparatto, Jursie=Garcia, Sustolz=Castaño, Qla=Pio, Jornoriny=Galmarini, Nohhiarz=Maggiolo, Tkare=Ftacla, Saocillaz=Cousillas, Faburio=? Nologuilz=Malagueño, Diaz, Tirrailo=D.Ferreira, Zontundoh=Santander, Falacudino=? Duomen=Botta, M.Escobar, Solloskz=Carrasco, Erpir=Albil, Qinorpe=Peñalba

Skymich

Skymich

Üye
adler03 çok teşekkürler. bu iş bence çok zor ben bi baktım başta 1 tane çözdüm toplamda :) iyi beceriyosun

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Sağol İsa!Aslında vaktim olursa diğerlerini de yazmak istiyorum.

adler03

Üye
    Konu Sahibi
ALL BOYS: Sopiosiz=Cambiasso, Zada=C.Soto, Pveloke=Quiroga, Iikul=Lequi, Jhono=Grana, Hztriguis=Rodriguez, Eromodu=Ahumada, Nzlaer=M.Morel, Perea, Darghirrz=Borghello, Nutaz=M.Matos, Be Jlasio=Di Gracia, Salonar=Coronel, Talyuerino=Ferrari, Zenstano=Sanchez, Falenzz=Toranzo, Uardosz=Vildozo, Zolottavci=Stefanatto, Nomos=Muñoz, Thedrasr=Fredrich, Nertinis=F.Martinez

adler03

Üye
    Konu Sahibi
COLON SANTA FE: Qasa=Pozo, Vlubirl=Urribarri, Hordiz=Raldes, Erkope=Alcoba, Suhiy=Caire, Nvkny=Mugni, Qhitiguih=Prediger, Dosdio=Bastía, Tepianacl=Fabianesi, Solochif=Curuchet, Homiles=R.Ramirez, Deirz=Bailo, Qilakrilz=Pellegrino, Jhokiany=Graciani, Dornurdirrz=Bernardello, Jumis=R.Gomez, Kaba=Luque, Eshokullz=Achucarro, Tunina=Fosgt, Tossiarl=Faccioli, Dollase=Barraza

adler03

Üye
    Konu Sahibi
UYARI: PSG'de Norduentz adlı oyuncunun doğru adı Marquinhos değil Marquinho olacak.Aynı zamanda bu oyuncunun asıl takımı Roma olması lazım ama Gameloft isimleri karıştırıp Oyuncuyu yanlış takıma yerleştirmiş olmalı.Roma'da ismi Marquinhos olan oyuncu da Psg'ye transfer olduğu için ben de böyle bir hataya düştüm.

adler03

Üye
    Konu Sahibi
BELGRANO: Zrovi=Olave, Pveloke=J.Quiroga, Foloz=Turus, Dorrani=P.Barrios, Euirbalz=Aveldaño, Mtso=Farre, Jansares=E.Gonzalez, Oopode=M.Zapata, Uiraskuis=J.Velazquez, Sorronso=Carranza, Ekuelz=? Hegomanty=Rigamonti, Hztriguis=S.Rodriguez, Honaz=P.Ramos, Qeddinory=Pittinari, Nensonally=Mansanelli, Pereyra, Nalonu=Melano, Iarzz=Lollo, Norquis=F.Márquez, Doding=Bardin

adler03

Üye
    Konu Sahibi
BELGRANO(2): Ekuelz=V.Aquino

adler03

Üye
    Konu Sahibi
GODOY: Lponas=N.Ibañez, Sorperz=Curbelo, Zekaly=Sigali, Zenchis=N.Sanchez, Siparroz=Ceballos, Homirdilo=D.Ramirez, A.Castro, Zrmatz=Olmedo, Sestillony=Castellani, Zporz=Óbolo, Sosdilam=Castillon, Fzrrekz=Torrico, Zensriama=S.Sanchez, Zon Lacci=San Roman, Iadismo=Ledesma, Iorturo=Lértora, Zivillomz=Sevillano, Sartope=J.Cordoba, Saoboh=Cooper, Hlaz=L.Rios, Uile=J.Vera, Najolz=Moyano

Üst Alt