abdulbaki123
Üye
-
Konu Sahibi
-
indiriyorum dosyalar cıkıyor oyunu nasıl acacam
Oyun acılıyor ama snradan donuyor.Tam 10 kere ac kapa yaptm türkçelestirme güzel olmus ama oynayamadıktan sonra
6630 rardan cıkarıp jar dosyasını kurdu acılısta sorun yok oynarken 2dk snra donma oluyor​telefon modelin ne ve nasıl acıyorsun?
6630 rardan cıkarıp jar dosyasını kurdu acılısta sorun yok oynarken 2dk snra donma oluyor
6630 rardan cıkarıp jar dosyasını kurdu acılısta sorun yok oynarken 2dk snra donma oluyor
benim telefonumda 6630 sorun yok :S
​kaç tane kurulu oyun var?
bilmiyorumda 70-80 civarı vardır ben zaten çalışmayan sorun olan oyun paylaşmam kesinlikle deneyip test ettikten sonra paylaşıyorum çevirdiklerimi.Bluetooth okey var mesela o da sorunsuz çalışıyor test edilip onaylandı yani...
haklısın külüstür oldu tel. Ama askere gidecez napalım =) maxicep tüm ekibine helal olsun 7/24 ckmyrm telden gryrm yeni s60v2 oyunlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum​anladım. o sorun olabilir ona bişey diyemem ama telefonun nokia n70 olsaydı boyle bi sorun olmazdı cunku bende olmuyor
haklısın külüstür oldu tel. Ama askere gidecez napalım =) maxicep tüm ekibine helal olsun 7/24 ckmyrm telden gryrm yeni s60v2 oyunlarınızı sabırsızlıkla bekliyorume e simdiden oynadık oynadık askerde zor olcak =)
anladım. peki oyunlar hiç donmuyormu
yok çoğunda sıkıntı çekmiyorum oyunların symbian olanları tercih ediyorum genelde zaten.he bu arada şimdi 6630 da tekrar denedim oyunu ikinci yarısında maçın oyun dondu 6mb ram varken fakat başka bi telde tekrar denedim s40 sorun yok yani oyun kaynaklı bi problem değil ramden kaynaklanan sorun muhtemelen...
olabilir. bak sen şöyle yap önce oyunu aç sonra kenardaki tuşa basıp oyunu alta al sonra ramı sıkıstır hemen oyuna gir sorun olacagını sanmıyorum
bence de öyle olduğu taktirde sorun olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?