Real Football 2008 3D Türkçe!!!

Sponsorlu Bağlantılar

OSMAN3807

OSMAN3807

Üye
Merhaba Arkadaşlar Ben Osman 6300 A Nasıl Oyun Yüklerim Yardımcı Olursanız Sevinirim

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
6300 a nasıl oyun yükleneceğini sormuşsun istersen pc suite ile nokia nın orjinal oyunlar klasörüne (tel hafızasına) istersende hafıza kartında oluşturduğun herhangi bir klasöre oyun uygulama istediğini yükleyebilirsin indirdiğin dosyaların uzantıları jar (j2me) platformunda olmalı :oke:

degerli43

degerli43

Üye
Keşke her oyun Türlçe olsa. Sağol:oke:

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
değerli43 sen bnm diğer konuya bak bu çözünürlük bizim tellere uymuyor diğer konuda 128x160 lığı var :ok2: iyi oyunlar..

DoggyMania

DoggyMania

Üye
240 a 320 olsa tam super occak

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
240x320 olanı forumda mevcut 176x208 ve 128x160 olannını bn paylaştım diğeri forumda mevcut arama yaparsan bulursun :ok2: hatta sayfanın aşağısında bulunan benzer konular kısmında ilk sırada var :)

murtymul

Üye
arkadaş ellerine sağlık ama benim tel N73 oyun açılıyo fakat sol üst köşede küçük bi pencerede açılıyo sebebini biliyomusun

Şimdiden teşekkürler

secuk sarac

Üye
teşekkürler ama benim telefonum lg kg 300 bende açmadı üzüldüm

çitgöl

Üye
eline sağlık

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş ellerine sağlık ama benim tel N73 oyun açılıyo fakat sol üst köşede küçük bi pencerede açılıyo sebebini biliyomusun

Şimdiden teşekkürler

oyunun ekran boyutunu belirtmiştim 176x220 sanırım n73 ün ekranı 240x320 o boyutta olanıda türkçe olarak forumda mevcut => tıkla

DoggyMania

DoggyMania

Üye
saol yuck:oke:

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
önmli deil..

basbug67

Üye
ya ben bunu kendi telefonumda çalıştıramıyorum samsung u600 nasıl çalıştıracağım?

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
samsung kullanmadığım içn bilmiyorum ama sanırım sana jad dosyasıda lazım samsung bölümüne bak jad dosyası gerekliyse jad maker ile yapabilirsin ok..

yasirarslan

yasirarslan

Üye
teşekkürler yuck kardeşim

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
önmli deil..

emo8086

Üye
Kardeş Ben Oyunu Uploader Adında Bi Programlar Atıyorum Bu Programda Jar Ve Jad Dosyası Olmadan Yüklemiyo Jad Dosyası Varmı Oyunun

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
snn tel samsung bu yüzden ne yapılacağını tam bilmiyorum ama sanırım samsunglara oyun uygulama vs. yüklerken jar ve jad dosyası gerekliymiş bnm buraya koyduğum jar dosyası sanırım jadmaker ile jad dosyasını oluşturabilirsin :ok2:

pesimist_style

pesimist_style

Üye
real futbol oyunu değilde şöle güzel fifa oyunu yokmu arkadaş yüklemişi 7610 telefonu.....abi hayatımda ole telefon oyunu görmedim süperdi 3 boyutlu çoook kaliteli aynı pc oyunu gibiydi.... çook aradım bulamadım....fifa 2005 diyo çocuk

leiche

leiche

Emekli Yönetici
emeğine sağlık :oke:

Üst Alt