note 2 nasıldır O fiyata bulabilirsen Note II güzel telefon.
fk555897 Üye crawM' Alıntı: note 2 nasıldır Genişletmek için tıkla ... O fiyata bulabilirsen Note II güzel telefon.
crawM' Alıntı: note 2 nasıldır Genişletmek için tıkla ... O fiyata bulabilirsen Note II güzel telefon.
crawM Üye Konu Sahibi niye ki - - - Eklendi - - - fk555897' Alıntı: O fiyata bulabilirsen Note II güzel telefon. Genişletmek için tıkla ... artık 1400 hallederiz
niye ki - - - Eklendi - - - fk555897' Alıntı: O fiyata bulabilirsen Note II güzel telefon. Genişletmek için tıkla ... artık 1400 hallederiz
Invoke Üye -Battal' Alıntı: Jailbreak var. Genişletmek için tıkla ... Olsun, yine de sıkıyor. - - - Eklendi - - - mustafa7o' Alıntı: nokiadan şaşma derim Genişletmek için tıkla ... lol - - - Eklendi - - - [ENGİN];6306882' Alıntı: Razaman nedir? Genişletmek için tıkla ... ahauaha yazmasan farketmemiştim, ne zamandır uyumuyorum - - - Eklendi - - - crawM' Alıntı: note 2 nasıldır Genişletmek için tıkla ... Güzeldir.
-Battal' Alıntı: Jailbreak var. Genişletmek için tıkla ... Olsun, yine de sıkıyor. - - - Eklendi - - - mustafa7o' Alıntı: nokiadan şaşma derim Genişletmek için tıkla ... lol - - - Eklendi - - - [ENGİN];6306882' Alıntı: Razaman nedir? Genişletmek için tıkla ... ahauaha yazmasan farketmemiştim, ne zamandır uyumuyorum - - - Eklendi - - - crawM' Alıntı: note 2 nasıldır Genişletmek için tıkla ... Güzeldir.