Rapidshare'de Beklemeye Son

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
Rapidshare'de Beklemeye Son

Rapidshare NoLimit

Rapidshare.com'dan indirilen dosya için Süre için bekleme yok ve indirilen dosyayı durdurup devam ettirme özelliği getiren bir program..

Nasıl çalıştırıcam?

Dosyayı indirdikten sonra sonra dosyayı açın ve indireceğiniz linkin .html veya .htm olan kısımını silerek add yazan yere tıklayıp açılan kutuya linkimizi yapıştırıyoruz.
Ve Ok'e tıklıyoruz.. Sonra karşımıza çıkan yerden download kısmına tıklıyoruz. Ve hemen inmeye başlıyor pause kısmına basıp deneme yapabilirsiniz..
OLMAZ DEMEYİN DENEYİN !

http://www.maxicep.com/attachment.php?attachmentid=15559&d=1227979630

Ekli dosyalar

by_ayaz

Üye
deniyelim bakalım eyvallag sagolasın peki bu sınırlımı

xkadir61

xkadir61

Üye
Username: smallsuya
Password: ******
madem bunları veriyorsun programa ne gerek var.
bu konuyu hiç gözüm tutmadı. bence yasal olmayan bir şekilde oluyor bu iş. başınız ağrımaz umarım.

biz enayiyiz yani para verip premium hesabı açıyoruz kendimize. ve aynı verimi alabileceğinizi hiç sanmıyorum. idm gibi birşey gerisi formaliteden bence.
bu proğramın nasıl işlediğini. ayrıntılı bir şekilde yazarmısın

by_ayaz

Üye
denedim güzel sorunsuz indirme yapıyo ama bagzı dosyayı indirmiyo nedense sagolasın kardesim allah razı olsun senden

acinar66

acinar66

Üye
işe yaramıyo boşuna denemeyin

by_ayaz

Üye
ben gayet güzel indirme yapıyorum sorun yok

Salihyet

Salihyet

Üye
Program rapidshare'i kırmıyor.. Sadece bir program, verdiği premium şifresini kaldırdım ;)

marduks

marduks

Üye
Winrar olarak indikten sonra dosyayı aç diyorum sürekli hata veriyor,deneyip başaran arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Csezen

Üye
arkadaş ginede yardımcı olduğun için programı buraya verdiğin için emeğe saygı

***zWrC***

***zWrC***

Üye
sağol...

fastinate

Üye
:oke:program süper çalışıyo arkadaşlar yanlız bu işi önce rapidshre hata veriomu vermiomu ondan başlayın eğer vermiyorsa .html kodunu SİLEREK yapın süper bi paylaşım çok teşekkür ederim aktarım hızım 600 kb lara çıkıo kaçırmayın bence:megafon::yuru

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
:oke:program süper çalışıyo arkadaşlar yanlız bu işi önce rapidshre hata veriomu vermiomu ondan başlayın eğer vermiyorsa .html kodunu SİLEREK yapın süper bi paylaşım çok teşekkür ederim aktarım hızım 600 kb lara çıkıo kaçırmayın bence:megafon::yuru

yardımcı olabildiysem ne mutlu :oke:

yasar55

Üye
eline saglik

emre_baba17

Üye
koçum benim bir numarasın!!!!!!!

bir_tebessum

Üye
Acikca soylemek geekirse umutsuzca indirdigim bir programdi. Hatta "ne de olsa bu da ise yaramiyordur" diyip vazgecme noktasina gelmistim :) ANcak SORUNSUZ CALISIYOR!!! Walla ben kimseye bu programdan bahsetmemeyi düsünüyorum eheheh MUHTESEM BIR PAYLASIM TESEKKUR EDERIM!!!

LeexLe

Üye
Ya daha qüsel programlar war bole bı süre bu dandik olanı Hiç uğraşmayın :S:S

astarojna

Üye
valla güzel sorunsuz indirdim ama maalesef winrar açmıyor arkadaşlar açılsa güzel olacaktı ama :(

zmkuful

Üye
Ağbicim bu ne yaaa,hay alah razı olsun... Emğine sağlık... Ne kadar teşekkür etsem azdır.... çoooo....k teşekkürler....

aga38

aga38

Üye
güzel paylaşım yalnız bende de winrar dosyalırını indirdiğim zaman acmıyor dosya bozuk uyarısı alıyorum. yalnız 1024 kybte saniye hızde muhteşem bişi tabi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt