RapidLeech Yöntemi Bu Yöntemle rapid,hotfile,fileserve premium hızda indir !

Sponsorlu Bağlantılar

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
RapidLeech Yöntemi Bu Yöntemle rapid,hotfile,fileserve premium hızda indir !
RapidLeech Yöntemi !
Arkadaşlar bu aralar rapidLeech yöntemi çok moda oldu bu yöntemin çalışma biçiminden bahsedeyim

Transload denilen bir sistem kullanılıyor. Bu sistem indirmek istediğiniz linki yani orjinal haliyle örneğin hotfile.com'daki bir dosyayı indirmek için kutucuğa yazıyorsunuz ve transload butonuna tıklıyorsunuz. Çoğunlukla bu reklamlı olur bir pencere açılacaktır bilerek reklama tıklayın pencereyi kapatmayın 10 saniye bekleyin sonra ilk pencerede %'li bir biçimde dosyanın kendi ftp'sine inmesini bekleyin çok kısa sürecektir. Sonra kendi kendi linkinden dosyayı indirebilirsiniz.

Buradaki yöntem siteye her upload sitesi için teker teker premium kullancı tanımlanıyor ve bunlar sayesinden indiriyor. Yani siteyi kuran kişi bir sizin yerinize bir ücret ödüyor zaten o nedenle bence adam akıllı reklama tıklayın ki bu yöntem yaygınlaşsın şuana kadar 30'un üstünde bu şekilde site var ben bazıları başlaşıyorum.

Ve son olarak ftp'de hazır yüklenmiş dosyaları indirmenizi tavsiye etmem çünkü otomatik sil var yani 8 saat veya siteye bağlı olarak daha uzun süre içinde siliyor bu nedenle indirmeniz yarım kalabilir bende öyle oldu koskoca pes 11 %85'te patladı :ağlarım::ağlarım:
Nasıl Çalışır ?? (RESİMLİ ANLATIMIN DEVAMI GELECEKTİR.)
Resimde anlatılan site:
Desteklenen Siteler:

• rapidshare.com
  • megaupload.com
  • hotfile.com Biraz daha iyileşmesi gerekiyor.
  • fileserve.com
  • depositfiles.com
  • megashares.com
  • filesonic.com

Resimde anlatılan site: (Dikkat: .rar dosyalarında crc hatası alabilirsiniz veri kaybı olabiliyor o nedenle büyük boyutlu dosyaları indirirken bir kez daha düşünün.
Desteklenen Siteler:

• hotfile.com

Türkçe dil destekli site:

Birçok site hotfile.com premium desteğini kapattı devam ettirenler ise ban yememek için siteye birden fazla premium hesap yazıyor. Hatta bir sitede 300 küsür premium hesap gördüm tabii belirli kısmını ücretsiz kullanıcılara kullandırıyor.

Diğer siteler:

Arapça bir site
(Kapalı.)

(Farkı bir yöntem)

(Hızlı fakat co.cc adresleri çabuk ölüyor.Hostgator sürekli siliyor.Dosya İndirme Limiti : 1GB )
Bugüne kadar gördüğüm en kapsamlı premiumlara sahip site !
(Tavsiye edilir.)

Not: Ölü linkler silinmiştir sadece güvendiğim siteler eklenmiştir.

SİTENİN REKLAMLARINA TIKLAYIN Kİ BU YÖNTEMİN DEVAMLILIĞI SAĞLANSIN. :oke:

Kendi sitesine rapidleech yöntemi kurmak isteyen olursa yada denemek isteyen olursa diye dosyayı ekledim isteyen sitesinde denesin !

Hepsi ve Daha Fazlası Blogumda: rapidleech.blogcu.com /

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Torchbearer, Revengeful, yetımoglu ve 1 kişi daha

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorunlu siteleri bana bildirin ona göre site yetkililerine bildirebiliyim çünkü bu tür konularda çok alakadar oluyorlar. chat panelleri sayesinde iletişim çok kolay mail adresleri de zaten yazıyor.
Bazı siteler çalışıyor gibi gözüküyor ama güvenlik kodları çıkmıyor.
Ve indiremeyenler için diyorum reklamlara tıklamanız şart yoksa indirme işlemi gerçekleşmez !

enisberk

Üye
süper çok beğendim ellinize sağlık

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
süper çok beğendim ellinize sağlık
İşine yaradıysa ne güzel ! Yakında linkler tekrar güncelleşecektir...
Çok hızlı premiumlar yakında hakikaten hızlı 5 - 10 dk içinde 200MB lık dosya indirebileceksiniz yakında !
:oke:

cartel123

Üye
fileserve yide ekleyebilirmisiniz

--------------- Ekleme ---------------

resimli yaparsanız daha anlaşılır olur

timberwolwes

Üye
ya bulamıyorum yardımcı olurmsunun admin

bylrdugr

Üye
Buyrun Rapidleech Sitesi

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Sağolasın :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Tesekkurler :)

tobefamous

Üye
, , ....
Bunlarda benden olsun. Bence benim yazdıklarım en süperi hız açısından :):)

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
, , ....
Eyvallah sağol :)

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
, , ....
saolasın bu dediklerinin hepsini biliyorum fakat arada bazen takılmalar oluyor googleech'te ama rapidshare'de çok iyi çalışıyor.

diğer konumda daha kolay bir çözüm buldum buyrun : http://www.maxicep.com/pc-yazilim-g...megaupload-premium-link-genarator-477804.html

ElsA3dY

Üye
thanks try this blog about rapidleech servers

Üst Alt