Rap Rockı Geçti Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Anket Kapatılmıştır...

• Kullanılan toplam oy
    6
CK1991

CK1991

Üye
Avcunu yalar rap

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Jan 12 2006, 04&#58;21 PM) [post=250941]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
asla...
Geçmesi deil kalıcı olması önemli....
Hop-hop&#39;çuların modası çabuk geçecek....
[/b][/quote]

Nerden Bİlion Bana Göre Rockın Modası Geçcek Tabi Bilincsiz Dinliyiciler cokk dicek laf yok Ama Fazla Emin olma......

<div class='quotetop'>(keano &#064; Jan 15 2006, 03&#58;03 PM) [post=252856]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
heheh rock ezelden beri var, rap daha genc sayilir, rock&#39;in avantaji daha eski olmasi, ve daha cok kitleye hitap etmesi, rap inde hitap ettigi kitleler var... ya 70lerdeki 80 lerde elektronika o Old Skool mu diyonuz nedir, o daha cok hosuma gidiyo mesela bugunku "gansta rap"&#39;dan biz delkanliyiz adam vururuz vs vs... hem takim tutar gibi muzik tutulmaz... ben rapciyim ben rockiyim... neyse...

cok yasa Black Sabbath

Asagidakilerden hangisi size daha normal gelmektedir?

a-) - Gangsta rapci (50cent, mifti cent gibi ornekler)

b-) - rockcu
[/b][/quote]

Yaw Ne alaka Rap Gansta Yapanlar Farklı Bikere Sago ceza. gibi isimler gansta yapmıyo zaten bildigim kadrıyla bi Mode Xl grubu Gansta Yapıo : yani senin testip türkce rap deil a.b.d rapi biz türk rap dioz....

keano

Üye
ya rap gecmis rocku ne fark etmis rock gecmis rap&#39;i ne fark etmis, hayatimizda ne deiscek, acliktan yine insanlar olecek, ulkeyi soyan yine soyacak vs vs vs

rap&#39;inde modasi gecmez rock&#39;unda modasi gecmez, 2 farkli tarz iste, insanlar ya ikisini birden yada birinden birini seviyo iste... o bunu gecsede bu onu gecsede her zaman bi kitlesi mutlaka olacak, o yuzden camur atmayi birakalim herkes baksin dalgasina...

swedeniz

swedeniz

Üye
tabiki rap rap çok eskiden kalmadır yeni bişi deil tupac ve daha birsürü örnekleri vardır

keano

Üye
rock 1950den beri rap 1970den beri vardir ama hangisi yeni hangisi eski tartismasi yapmaya gerek yok... 1 onceki iletimde dediim gibi herkes baksin dalgasina

muraoyak

Üye
solladı bile

Dark saga

Dark saga

Üye
<div class='quotetop'>(TaTaNGa &#064; Jan 16 2006, 03&#58;10 AM) [post=253412]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ne kadar RAP dinlesemde ..

Rock daha fazla dinleniyor kim ne derse desin
[/b][/quote]
konuyla alakası yok ama sen adapazarını neresinde oturuon bende adapazarlıyımda

madmann

madmann

Üye
her zaman ROCK
çünki rap adama küfrediyor rock hislerini dışa vuruyor
çünki eminemde bi rap ci ama dinleyicisine 50cent in yaptığı gibi veya cezanın veya fuat ın küfrediyor
siz size küfreden birini dinlermisiniz(emin değilim biri söylemişti küfür olayını)

climax

Üye
<div class='quotetop'>(Dark saga &#064; Jan 17 2006, 01&#58;14 AM) [post=254102]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(TaTaNGa &#064; Jan 16 2006, 03&#58;10 AM) [post=253412]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ne kadar RAP dinlesemde ..

Rock daha fazla dinleniyor kim ne derse desin
[/b][/quote]
konuyla alakası yok ama sen adapazarını neresinde oturuon bende adapazarlıyımda
[/b][/quote]

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
<div class='quotetop'>(madmann &#064; Jan 17 2006, 02&#58;57 AM) [post=254151]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
her zaman ROCK
çünki rap adama küfrediyor rock hislerini dışa vuruyor
çünki eminemde bi rap ci ama dinleyicisine 50cent in yaptığı gibi veya cezanın veya fuat ın küfrediyor
siz size küfreden birini dinlermisiniz(emin değilim biri söylemişti küfür olayını)
[/b][/quote]

Rap Adama Küfür Etmiyo Malesef Emin Deyilsin Rock Sana Göre Öyle Aslında Rapin Amaca İsyan Dısa Vurus Her Bir Olaydan Bir Sarkı Cıkarabilirsin.Rapte 1-2 sahız küfür etti ama onlarda hak etti kırac.orn fuata gördünüz olaylar girmedi boys anılara neden rapi gücünü gösterdi eminem ve 50 cent bizi ilgilendrmiyo türk rap herzaman bütün Mc Lr Kendi raplerini ilerletmeye calısıo A.B.D v.s Alman v.s Fransız rapleri bizden deil onun için senin dinledigin 50 cent rapinin bi anlamı yok gangsta rap onunki onun için biz türk rapinden bahsedioz iyi rap sarkıları dinle gl buraya konus saglam sarkı dinlede gel

Saygılar...

Kin İttifak

UndeRqRo.uNd

Üye
türk hip hop ve underqround her zaman türk rock ından daha iyi ve kalite müzik yapılıyor .
rap hayatı yaşadıqımız qibi anlatıyor hayatta da küfür de var.

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
Rock kafa agriyio.Bence RAP ve G_UNIT tabiki

Gangsta.aLone

Gangsta.aLone

Üye
Rap küfür ediyor diyenler Sagopa Kajmer&#39;i dinlermisiniz.

ADAPAZARI MERKEZ

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
ben 1994 yılında rap dinlemeye başlamıştım ancak o zamanlar türkiyede türk rap diye birşey söz konusu değildi ancak bir buçuk yıl kadar sonra almanya da türk rap cartelle başladı lakin zamanımızdaki yeni yetmeler rapin r sinden bile anlmıyorlar rap söylüyor dediklerinizi gördükçe gülesim geliyor

cumcum23

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; Jan 22 2006, 06&#58;01 PM) [post=259511]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben 1994 yılında rap dinlemeye başlamıştım ancak o zamanlar türkiyede türk rap diye birşey söz konusu değildi ancak bir buçuk yıl kadar sonra almanya da türk rap cartelle başladı lakin zamanımızdaki yeni yetmeler rapin r sinden bile anlmıyorlar rap söylüyor dediklerinizi gördükçe gülesim geliyor
[/b][/quote]
gülesim gelmio katılıyorum resmen gülmekten

demiştim zaten Türkçe rape destek tam destek diyip para kazanıyolar resmen ticaret yapıyolar

Newwave

Newwave

Üye
Rap Rock'ı Geçti Mi?
Hayır geçmedi geçemezde rockın kendine özgü bir kültürü var bir yorumlanışı var.
Rap te ise kim ne yapıyor belli diğil hızlı konuşarak bir şeyler söylemeyi sanat zannediyorlar.

corlulu

corlulu

Üye
Ben rap dinliyorum fakat rockta dinleyenler oldukça fazla!!!

System X

System X

Üye
no no no, I love you rock:yuru

pesimist_style

pesimist_style

Üye
SORMANIZ HATALI ZATEN TABİKİDE GEÇTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ TEK FARKIM TARZIM BU ALEMDE NE KRAL TANIRIMNEDE KURAL.... byStilo an SAGQPA KAJMER

recepali

recepali

Üye
bence Rap geçti

Üst Alt