Rap Rockı Geçti Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Anket Kapatılmıştır...

• Kullanılan toplam oy
    6
dj_falcon

dj_falcon

Üye
rappppppppppppp gecerti

hakannnnnn1

Üye
RAP more than the world!

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Rock bizim damarlarımızda asla rep geçemez:nono:

mrtflz

Üye
ne oluyo rap rock u rock rap i mi geçmeye çalışıyo bırakın yaa

beta85

beta85

Üye
mad girl arkadaşımız haklı dediklerine katılıyorum

fom59

fom59

Üye
Kimse kimseyi geçmedi.Böyle bir saçmalıkta olmaz.Ama Rap gittikçe yayılıyor.Her tür kendi bazında ilerlemiş.Rap'te hızlı bir şekilde ilerliyor.Rock'ın yerini Rap tutmaz.Rap'in yerinide hiç bir tür tutmaz.Alın size aynı kandan Rock ve Rap ---> Çilekeş ft. Fuat - Gözaltı

keleş58

Üye
tabiki rap rockı geçicek ama şimdilik geçemedi.rap müziğinde hayattan daha iyi bahsedilğini insanlar henüz farketmedi.rock müziğinde 2 satır yazılan bir şeyi rap te 8-10 satır yazabiliyosun ve dahada açıklaycı olabiliyo

unreal life

unreal life

Üye
tmm bende rap dinliyom ama daha çok yolu vr rapin rockı geçmesi için 2 sene sonra falan çok büyük ihtimal geçer ama şimdilik geçmedi

N!rvana

N!rvana

Üye
Türkiyede kim ne derse desin rap müzik rock müziği değil geçmek yanına yaklaşamaz...
Bilmukabele seveni vardır o ayrı bende severim ama ben rock mı? rap mi? diye sorulursa tercihim rocktan yanadır...

~RaP~

~RaP~

Üye
başlarımm bee rapp benm hayatım ne diosunuz arkadaslar hadi yaa öleyse rock ondan önce olacaktı

--------------- Ekleme ---------------

bii rap dinleyinnn noluo bee

Feel It

Feel It

Üye
Rap rock u nasıl geçicek anlamadım yani internetten beat indirip üstüne lyric yazıp rap rock u mu geçicek ?

mehmetüsamgeze

Üye
bence rap müzik rock müziği geçemez

Üst Alt