Rap Rockı Geçti Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Anket Kapatılmıştır...

• Kullanılan toplam oy
    6

cumcum23

Üye
    Konu Sahibi
Rap Rockı Geçti Mi?
bence rap son zamanlarda rock ı geçti rock festivalleri artık az olmaya başladı

ama rap gitgide artıyor

babylon,istanbul hip-hop festivali,canlı programlarda rapçiler,

TRT-2 de bile çıktı sagopa kajmer şarkı söyledi

07/01/2006 tarihinde saat 14:00 da ritim adlı programda

yaaaaaaaaaa

siz ne düşünüyosunuz???

mAd_girL

mAd_girL

Üye
hayır rap rock ı gecmedi ama bu ne biçim anket trt 2 de dedigin programa bi cok rock sanatcısı cıktı sagopa bi kere cıktı diye rap rock ı gecmiş mi oldu

slayer

Üye
asla...
Geçmesi deil kalıcı olması önemli....
Hop-hop'çuların modası çabuk geçecek....

cumcum23

Üye
    Konu Sahibi
sadece o program için söölemedim rap hızlı bi yükselişe geçti ben onu kast ettim bence yükselişe dewam etcek hem rap olmasa rock kimle uğraşcak

CooL'n'Quiet

Üye
tabiiki gecmedi gecemezde..
bende rapciyim ama türkiyede iyi rap yapan kac kisi var?tek SAGOPA iyi yapıyor.Cezada iyiydi bozdu iyice..
tüm rak'a karsı sadece Sagopa var türkiyede..daha gecemez hocam.kargosu cilekesi mor ve ötesi ohoooo cok var GECEMEZ!
haa en iyi müzik rak demek deildr tabi bu.Bence en iyi sagopa ama genel anlamda rak önde(hiçte sevmem rakçıları)
only sagopa..

dr.isocan

Üye
evet bence de siz olmasanız kimle uğraşacaz ''rap'ın rock'u geçmesi hayalden öteye gidebilir mi ?''daha güsel bi soru olmasmıydı?

cumcum23

Üye
    Konu Sahibi
abi ortalık rockçı oldu rap ta sadece sagopa kaldı ceza albüm dedi askerliği erteletti albüm de yok askerlikte

only sagopa ama oda pek efkarlı söölüyo bana holocoust gibi şarkı laazım

mAd_girL

mAd_girL

Üye
tam şimdi ortalık rap çi oldu yazacaktım sen yazmışın reklamlar şunlar bunlar hep rap hüptürük varya bi tane reklam onlar böyle küçük ceza ve sagopalar var aman cok rezil bişey yaa önüne gelen rapci oldum diyip cıkıyo

cumcum23

Üye
    Konu Sahibi
sen onları rapçıden mi sayıyon ortalık şeyi onlar çıkmışlar işte

undergroundda manyak rapcıler war hele adana istanbul eskişehir coşmuş resmen

oldcity underground(eskişehir yer6)

katılıyorum önüne gelen rapçi oldum dio ondan bende çok şikayetçiyim

CooL'n'Quiet

Üye
hoja bence türkiyede 2side ii yapılmıo..(repte sagopa dısında)(raktada vardır belki ama cok az)

mesela dream tvde turkish hiphop var bissürü zibidi..coğuda almancı hızlı konusan 2-3 bebe sarkı söler..sonra dısardan bakan rep bumu lan der?ama sagopa farklı.ceza fuat bunlar şov programlarına cıkar paso kendilerini reklamederler.cezanın gezmediği şov prog. yok ve cezayı dinleyen yas sınırı giderek düşüyor..ceyhun yılmaz sovda arkaya bi bak hepsi 8.sınıf özenti kız cocuğu gencliği..
Raka gelince trde en popüler müzik türü su an.ama bence böle olması cok kötü..bissürü rakcı grup türüyo..eline elektrogitar ve bateri alan grup kurup rakcı oluyo.rak barların sayısı hızla artıyo..mesela o 84müdür nedir dolmus numarası gibi gru varya..kapat bi odaya gaz dök yak. eskiden ii olanlarda bozuluyo.kargonun son sarksı mesela..sezen aksuya saygısızlık bu kadarmı kötü sölenir bi şarkı? klipte berbat öle acıkı acıklı bakıyo ya içim eriyooo
mesela yabancılara bak.Linkin Park,RHCP bu işi cok i yapıyolar.bunların kalitesine yaklasan yok trde..manga derseniz oda gerek klip gerek müzik olarak tam bir yabancı ÖZENTİSİ!
ben rakcı deilim.aslında repcide deilim..iyi yapan oldukca ikisinide dinlerim.Sagopa dısında repcinin sarkısı yoktur pcmde.. rak olarakta türkce rak yoktur nerdeyse bi kurbanın 2 şarkısı vardır o kadar..ama LP ve RHCPnin sarkıları vardır..
ii yapılmıo bunlar trde

cumcum23

Üye
    Konu Sahibi
işte abi kaynakları düzgün seçip halka ööle suncaksın şimdi çıktı iki üç .....

almancılar

Türkçe rape destek tam destek dedik die hepsi o sözün üstünden ticaret yapıyolar resmen

asalaklar

şahsiyetsizler

yiyici takımı

yapmayın bööle gidin başka yerden para kazanın

CooL'n'Quiet

Üye
bende onu diom hoca.. eski şarkıları yada arabesk parcaların üstüne söz yazıp repciyiz diye cıkıyolar.Sonrada TR repe destek diye albüm alın diolar..
özgün bişi oldukca ceza sagopa gibi isimler arttıkca repin değeri artacak türkiyede

cumcum23

Üye
    Konu Sahibi
helal sana be abi işte böle adamlar çıkıp rap yapsın dier ..............

daha iyi hem dierleri çıkıyoda nooluyo ünlümü oluyolar haayır underground dakiler daha ünlü onlardan

bunlar birazda korkak undergrounda giremiolar bence döwerler onları orda

keano

Üye
su rap sirf usa ozentisi bi olaydir, ayni onlar gibi giyiniyo ozenti toplulugu koca koca kolyeler basketbol formasi vs vs vs iste herneyse... hepsi mafya oolmaya ozenmis, yok sokaklarin cocuklariyiz yok bilmemnerenin.. viyviyviy kafa sisiriyolar... bide rap gayet pazar olayi bisey yani o tarz bi hayati o marka elbiseyi o sapkayi o bilmemneyi pazarliyolar, reklam bi nevi, gerci MTV nin topu oyle ama neyse... satanizm goth dalgasida oyle iyi bi pazar... neyse icimi feci doktum. Ya rap'in guzel ornekleride var ama ben hala turkiye'de rap in olmasina alisamadim, OLMASIN DEMIYORUM, sadece cok ozenti bi olaymis gibi geliyo... neyse yaa herkes baksin dalgasina...

hot_iv3rson

hot_iv3rson

Üye
şaka mı bu anket? hehe...ayıp ayıp, KoRn abimler duymasın ; ))

Dark saga

Dark saga

Üye
rap çok saçma bence bikere müziğinde emek yok! hele o ceza-fuat yokmu allahın topitopçuları kafalarını tokuşturacam ikisinin

delimakina

Üye
karşılaştırmalarınızı kulvarardan taşırmayınız lütfen ROCK rap ayrı şeyler

hot_iv3rson

hot_iv3rson

Üye
şu ceza'nın rock'n coke da metalcilere ezik ezik küfredişini unutamıyorm..sahneye atlıcaktık arkadashlarla zor tuttular

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Rap Rocku Geçmedi Geçmesinde....

Ben Bir Rapci Olaarak Gercek Rapcilerden Bir Yorum Yapmak İstiyorum...
Yaw Sago cıktı Trt2 ye güzelce kadın adamın ismini söylemedi bile.takibi iyi.ayrıca sago sarkıların 1000 anlamı mevcuttur rock denilen tarz sahsen biliyorum en kolay müzik enstürmantal calmak hariç.söyleme bakıma söylüyorum.rapte beat üstüne söylüyorsun ama rapin yorumu rocku 1000 basar.tarp her türlüdür arabes.hardcore.flowları süper..ceza rapin öncülerindendir en iyi mc lerdendir.. ve etraf bu rapin yükselmesini görüyo dio bana ben rapciyim hadi kimleri dinliyo ceza baska baskası fıss neden sago o kim ha vasiyet evt oda iyi yaw sen ne rapini bahsedion özenti bi etrafta dolasır ben rapciyim die böyle insanlar yüzünden oluo 40 yıllık rockcı arkadasım rapci oldu neden daha popüler olmasın daha iyi özentilere rapi 1-2 yıl dinlicekler ondan sora girsinlr yorumlara yaw bende türkce rapi 2000 den beri 01 e dogru tamammen tanıdım silahsız kuvvet ile ozamandan beri birikim var bende bende 2004 de faliyete geçtim inandıgım için 1 haftlaık rapci bn mc yim die dolaynıo sinir olyuom beni bilmiyo okulda cocuk cekillen adını rapci dio orn mc ali die bende gülüom tabi milet bana bakıo dedim rapcisin gelde battle atack oda bana one yaw .sen mc deil özentisin diom neden özenti yaw herkez mc sanıyo kendini ben bile suana kadar 40 askın bestem olmasına ragman faliyetim herzman iyi yöne olup Mt.Abluka Alarm.Mozole Mirach v.s tarafından destek alamam laızm mc demiyorum tam anlamla Kin İttifak olarak devam ediom ama etraftaki bir cok özenti sayesinde oluo hersey sizce yaw adam rockcı sen git dinle rape laf atma reklama aracı bırakın bu agacı yaw sadece rapin yükselesini cekemiyolar ve bok atıyolar . rap suan bu ülkede rocku geçti sanılsada etraftaki bir cok özenti insan ve rock dada özenti cok ..onlar cok biliyolar mc lik rockluluk zaten onlar yapmıs sürekli laf atarlar rape ceza .sago. mt. mozole mirach. sansar.rahdan. sirmc.fuat.sahtiyan v.s v.s v.s bu gibi insanlara özenen arkadaslardan cok fazla var fazla var ondan rockı geçmedi ama öyle sanılıyo bu ülkede orn 70 milyondan 15 milyon rock 10 milyon arebesk 1 milyon gercek rap dinleyicisi vardır ama rape özenti 5 milyon vardır öyle bişi rock rapten önce geldigi için ve ülkede fazla iyi rock elemanlarıda yok deil.. orn teo.sebnem. v.s v.s kırac hariç o rape hiç hakkı yokken laf atması gerekmezdi mor ve öteki cezann arkadaslarından . manga sagonun arkadasından ve 7 ocaktaki manga konserine sago rapci olarak cıktı sarkı söyledi neden bizim rocka düsman deyiliz ama siz bunu cekemeyip laf atmalar esrar içiyolar.( sahsen gördüm gözlerimde için ünlü mc ) ismi bende neyse içiyolar sanki rockcular içmiyo sanki rapciler içmeden söz yazmayıo saçmalık ben esrar içmiyom ama sözlerim kaliteli banane cok bok atmak için sanki sokaktaki cocuk içmiyo yani o tarzda müzik esrar içilip oluyo baska türlü olmuyo diyen kırac bey gelsin diom bukadar benle kapısısın rapte battle istedigi söz yasırı yorumu rock yaw git işine be adam çöp topla misket oyna rape ulasma bosa yakılma bir körsün geçmisin geleceginden beter hayaller kefen misali ..uzakktık yaw neyse rockda bilinsiz dinleyici var rapde suan itibaren arebesk rap. pop herkez bilinçsiz kral tv de izledikleri 3-4 kliple avunuyo rap rap rap hersey onun için ...
Rapin Bana Kazandırdıkları Türkce Zihnim gelişti fazlasıyla hayatım bozunca kom yazılısından 45 den yukarı alamayan kin ne olduda 90 dan asagı almaz oldu . rapi yaymak için düzgünce cabalar ünlü mc lerden destekle büyüdü büyüyoda....neyse lafı daha uzatmadan....

Rock Rapi Geçmedi Öyle Sanılıyor...

Kin İttifak

İzmir Underground Rap...

Saygılarla...

delimakina

Üye
dediğim gibi taşırmamak lazım

Takipçi Satın Al

Üst Alt