Rap Rockı Geçti Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Anket Kapatılmıştır...

• Kullanılan toplam oy
    6
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
<div class='quotetop'>(delimakina35 &#064; Jan 14 2006, 03&#58;14 AM) [post=251995]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
dediğim gibi taşırmamak lazım
[/b][/quote]

Katılıyorum....ama Dayanamadım.yaptım yorum sen rockcıysan rapciyi kötüleme bende rapci olarak seni kötülemeyim herkezin bir rengi ve zevki farklıdır .ondan suanki toplum t.v nin esiri ne gürüyosalar onu oluyolar...ondan..

Saygılarla...

madhead

madhead

Üye
<div class='quotetop'>(Dark saga &#064; Jan 14 2006, 02&#58;04 AM) [post=251963]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
rap çok saçma bence bikere müziğinde emek yok&#33; hele o ceza-fuat yokmu allahın topitopçuları kafalarını tokuşturacam ikisinin
[/b][/quote]
ehehuhuehu

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
<div class='quotetop'>(Dark saga &#064; Jan 14 2006, 02&#58;04 AM) [post=251963]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
rap çok saçma bence bikere müziğinde emek yok&#33; hele o ceza-fuat yokmu allahın topitopçuları kafalarını tokuşturacam ikisinin
[/b][/quote]

Yaw Rap Müzik Yapmak Saçma Beat Yapmak Kolay mı Emege dedigin neyi teneke calmakmı rape dil uzakma rock ve metal ne dinliosan dinle rape laf atma.... saçmasa sende yap görelim ceza sende git misket oyna ondan sora gel konus.rape dil uztma....

CEZA_KESKINKILIC

Üye
yaw beyler o diilde bu rapi aşşaalama hakkı size nden geliyo onu anlayabilmiş diilim.
tamam belki ülkemizde rapci sayısı rockculardan az ama bu rockculardan kac tanesi adam gibi müzik yapio? 1 - 2 bilemedin 5. burada birbirimize üstünlük sağlayacağımıza adamgibiişimize bakalım yaww...

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Rock ne yaaa " AYŞEEEEEEEEEEEM "

Tabi ki RAP

.ıl[ uluc ]lı.

Üye
Yabanci muzikse ewt...

Dehset rap dinlememe ragmen rock rapi gecti diorum herkes greenday dinlio abi...

MTV music awards izlemediniz mi rap alemi olarak bitek best rap alabildik...Greendaydi coldplaydi falan filan hep odul aldi...

Ama ben yinede rapciyim rapin kralı da 2pac R.I.P , dre , snoop vs..

Eminemin my name is lose yourself real slim shady without me ile daittigi yillar gecti galiba...

DJMaHo

Üye
bence geçmedi geçemezde böle büyük sanatçılar varken

madhead

madhead

Üye
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Jan 14 2006, 09&#58;03 PM) [post=252387]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Rock ne yaaa " AYŞEEEEEEEEEEEM "

Tabi ki RAP
[/b][/quote]
rock deyince aklına sadece kıraç mı geliyor..?

ouSahin

ouSahin

Üye
ya bence saçmalık kimse kimseyi geçmedi rap dinleyenler yarısı rock,rock dinleyenlerin yarısıda rap dinliyo bu sade ceza la kıraçın laf sataşması rock da da büyük isimler var rap de de hiç bişe olmaz bence

^^AnaCOnDA^^

Üye
Tabiki rap rack da neymiş

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Ohh Be Rapciler Nerde Diyodum Bende Rapin İlahhları Sago.Ceza.Fuat.Yener.Fuchs. v.s İlk Rapperler... Böyle sitede Rapci Kalmadı Sanıyodum...Güzel Rap Rap Rap ...

keano

Üye
heheh rock ezelden beri var, rap daha genc sayilir, rock&#39;in avantaji daha eski olmasi, ve daha cok kitleye hitap etmesi, rap inde hitap ettigi kitleler var... ya 70lerdeki 80 lerde elektronika o Old Skool mu diyonuz nedir, o daha cok hosuma gidiyo mesela bugunku "gansta rap"&#39;dan biz delkanliyiz adam vururuz vs vs... hem takim tutar gibi muzik tutulmaz... ben rapciyim ben rockiyim... neyse...

cok yasa Black Sabbath

Asagidakilerden hangisi size daha normal gelmektedir?

a-) - Gangsta rapci (50cent, mifti cent gibi ornekler)

b-) - rockcu

Dark saga

Dark saga

Üye
<div class='quotetop'>(Mc_Kin &#064; Jan 14 2006, 03&#58;12 AM) [post=251992]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Rap Rocku Geçmedi Geçmesinde....

Ben Bir Rapci Olaarak Gercek Rapcilerden Bir Yorum Yapmak İstiyorum...
Yaw Sago cıktı Trt2 ye güzelce kadın adamın ismini söylemedi bile.takibi iyi.ayrıca sago sarkıların 1000 anlamı mevcuttur rock denilen tarz sahsen biliyorum en kolay müzik enstürmantal calmak hariç.söyleme bakıma söylüyorum.rapte beat üstüne söylüyorsun ama rapin yorumu rocku 1000 basar.tarp her türlüdür arabes.hardcore.flowları süper..ceza rapin öncülerindendir en iyi mc lerdendir.. ve etraf bu rapin yükselmesini görüyo dio bana ben rapciyim hadi kimleri dinliyo ceza baska baskası fıss neden sago o kim ha vasiyet evt oda iyi yaw sen ne rapini bahsedion özenti bi etrafta dolasır ben rapciyim die böyle insanlar yüzünden oluo 40 yıllık rockcı arkadasım rapci oldu neden daha popüler olmasın daha iyi özentilere rapi 1-2 yıl dinlicekler ondan sora girsinlr yorumlara yaw bende türkce rapi 2000 den beri 01 e dogru tamammen tanıdım silahsız kuvvet ile ozamandan beri birikim var bende bende 2004 de faliyete geçtim inandıgım için 1 haftlaık rapci bn mc yim die dolaynıo sinir olyuom beni bilmiyo okulda cocuk cekillen adını rapci dio orn mc ali die bende gülüom tabi milet bana bakıo dedim rapcisin gelde battle atack oda bana one yaw .sen mc deil özentisin diom neden özenti yaw herkez mc sanıyo kendini ben bile suana kadar 40 askın bestem olmasına ragman faliyetim herzman iyi yöne olup Mt.Abluka Alarm.Mozole Mirach v.s tarafından destek alamam laızm mc demiyorum tam anlamla Kin İttifak olarak devam ediom ama etraftaki bir cok özenti sayesinde oluo hersey sizce yaw adam rockcı sen git dinle rape laf atma reklama aracı bırakın bu agacı yaw sadece rapin yükselesini cekemiyolar ve bok atıyolar . rap suan bu ülkede rocku geçti sanılsada etraftaki bir cok özenti insan ve rock dada özenti cok ..onlar cok biliyolar mc lik rockluluk zaten onlar yapmıs sürekli laf atarlar rape ceza .sago. mt. mozole mirach. sansar.rahdan. sirmc.fuat.sahtiyan v.s v.s v.s bu gibi insanlara özenen arkadaslardan cok fazla var fazla var ondan rockı geçmedi ama öyle sanılıyo bu ülkede orn 70 milyondan 15 milyon rock 10 milyon arebesk 1 milyon gercek rap dinleyicisi vardır ama rape özenti 5 milyon vardır öyle bişi rock rapten önce geldigi için ve ülkede fazla iyi rock elemanlarıda yok deil.. orn teo.sebnem. v.s v.s kırac hariç o rape hiç hakkı yokken laf atması gerekmezdi mor ve öteki cezann arkadaslarından . manga sagonun arkadasından ve 7 ocaktaki manga konserine sago rapci olarak cıktı sarkı söyledi neden bizim rocka düsman deyiliz ama siz bunu cekemeyip laf atmalar esrar içiyolar.( sahsen gördüm gözlerimde için ünlü mc ) ismi bende neyse içiyolar sanki rockcular içmiyo sanki rapciler içmeden söz yazmayıo saçmalık ben esrar içmiyom ama sözlerim kaliteli banane cok bok atmak için sanki sokaktaki cocuk içmiyo yani o tarzda müzik esrar içilip oluyo baska türlü olmuyo diyen kırac bey gelsin diom bukadar benle kapısısın rapte battle istedigi söz yasırı yorumu rock yaw git işine be adam çöp topla misket oyna rape ulasma bosa yakılma bir körsün geçmisin geleceginden beter hayaller kefen misali ..uzakktık yaw neyse rockda bilinsiz dinleyici var rapde suan itibaren arebesk rap. pop herkez bilinçsiz kral tv de izledikleri 3-4 kliple avunuyo rap rap rap hersey onun için ...
Rapin Bana Kazandırdıkları Türkce Zihnim gelişti fazlasıyla hayatım bozunca kom yazılısından 45 den yukarı alamayan kin ne olduda 90 dan asagı almaz oldu . rapi yaymak için düzgünce cabalar ünlü mc lerden destekle büyüdü büyüyoda....neyse lafı daha uzatmadan....

Rock Rapi Geçmedi Öyle Sanılıyor...

Kin İttifak

İzmir Underground Rap...

Saygılarla...
[/b][/quote]
dostum demişin ki rapin sözlerinin 1000 tane anlamı war peki cezanın mımımamımıma demesinin bi tek anlamı gelio aklıma topitop reklamları....ayrıca ewet rockta sözlerin bir pek anlamı olmayabilir ama zaten önemli olan elektro we baterinin konuşmasıdır ayrıca rapte sözlerinden 1000 anlam çıkarabileceğin 1 kişi wardır sagopa dır başka kimse yoktur onada saygım wardır

keano

Üye
[/quote]
dostum demişin ki rapin sözlerinin 1000 tane anlamı war peki cezanın mımımamımıma demesinin bi tek anlamı gelio aklıma topitop reklamları....ayrıca ewet rockta sözlerin bir pek anlamı olmayabilir ama zaten önemli olan elektro we baterinin konuşmasıdır ayrıca rapte sözlerinden 1000 anlam çıkarabileceğin 1 kişi wardır sagopa dır başka kimse yoktur onada saygım wardır
[/quote]

rock ta sozlerin anlami yokmudur diye kim dedi yav? birader delimin sen ... bi suru anlamli rock sarki sozu var... oo baaran caarin heavy heavy metalcilerinkinin cok anlami olmayabilir ama gerisi gayet gayet gayet anlamli.

Emma

Üye
Rap müzik değildir. Tekerlemedir. Müzik ruhun gıdasıdır. Ama tekerleme değildir.

Dark saga

Dark saga

Üye
<div class='quotetop'>(Emma &#064; Jan 15 2006, 11&#58;09 PM) [post=253298]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Rap müzik değildir. Tekerlemedir. Müzik ruhun gıdasıdır. Ama tekerleme değildir.
[/b][/quote]

Dark saga

Dark saga

Üye
[quote name=&#39;keano&#39; date=&#39;Jan 15 2006, 10:48 PM&#39; post=&#39;290686&#39;]
[/quote]
[/quote]

rock ta sozlerin anlami yokmudur diye kim dedi yav? birader delimin sen ... bi suru anlamli rock sarki sozu var... oo baaran caarin heavy heavy metalcilerinkinin cok anlami olmayabilir ama gerisi gayet gayet gayet anlamli.
[/quote]
dostum üsteki arkadaşın yazdıklarını okursan anlarsın kimin dedini ben rock anlamsız demedim ayrıca bende zaten metalciyim sadece ona karşılık olarak 1000 tane anlamı olmayabilir dedim yoksa zaten çok anlamlı şarkılar wardır rockta.

Gangsta.aLone

Gangsta.aLone

Üye
Ne kadar RAP dinlesemde ..

Rock daha fazla dinleniyor kim ne derse desin

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
[quote name=&#39;Dark saga&#39; date=&#39;Jan 16 2006, 03:05 AM&#39; post=&#39;290813&#39;]
[quote name=&#39;keano&#39; date=&#39;Jan 15 2006, 10:48 PM&#39; post=&#39;290686&#39;]
[/quote]
dostum demi&#351;in ki rapin sözlerinin 1000 tane anlam&#305; war peki cezan&#305;n m&#305;m&#305;mam&#305;m&#305;ma demesinin bi tek anlam&#305; gelio akl&#305;ma topitop reklamlar&#305;....ayr&#305;ca ewet rockta sözlerin bir pek anlam&#305; olmayabilir ama zaten önemli olan elektro we baterinin konu&#351;mas&#305;d&#305;r ayr&#305;ca rapte sözlerinden 1000 anlam ç&#305;karabilece&#287;in 1 ki&#351;i ward&#305;r sagopa d&#305;r ba&#351;ka kimse yoktur onada sayg&#305;m ward&#305;r
[/quote]

[/quote]
dostum üsteki arkada&#351;&#305;n yazd&#305;klar&#305;n&#305; okursan anlars&#305;n kimin dedini ben rock anlams&#305;z demedim ayr&#305;ca bende zaten metalciyim sadece ona kar&#351;&#305;l&#305;k olarak 1000 tane anlam&#305; olmayabilir dedim yoksa zaten çok anlaml&#305; &#351;ark&#305;lar ward&#305;r rockta.
[/quote]

BenDedim Rock Baz&#305; Ki&#351;ilerin Hariç Cogu Bir nesne v.s Hitap Etmiyo D&#304;e...(Bana Göre) Yani Bir Alet Calmay&#305; Kastetimiom SÖzleri Hosuma Gitmiyo Sana Göre Rap Güzel Olmaya B&#304;lir Herkesin Düsüncesi Kendinedir...Ben Sahsen Rock ve Metali sevmiom Sen seviyosan sayg&#305;m vard&#305;r.baz&#305; Metalciler ve Rockcular Hariç Gecenlerde Bircok Metalcilerin sitesinde Doland&#305;m Track indirdim dinledim hepsi bana göre kald&#305;rlm&#305;cak kadar kötüyle 10 a yak&#305;n metal ve rock cu küfür ettiler msn arac&#305;yla onlara Cevap Haz&#305;r Onlara Kin &#304;ttifak - Metal Ve Rock adl&#305; Dissimi yap&#305;yom Cevap Sert bütün Metal sitelerine vercem Metal Rap Diss Küfürlü SÜper bi Diss Beatde Metal Olcak size Hitap Eden Asalayan D&#304;ss Bana Edilen Küfürleri Rapci oldgum için yedircem onlara Kin le ugrasmalar&#305;n&#305; görcekler ....

Sayg&#305;lar Kin &#304;ttifak...

CK1991

CK1991

Üye
Ne biçim anket böyle

Takipçi Satın Al

Üst Alt