Ram'da Hiç Olmadığı Kadar Yer Açın | FMR Memory Cleaner 1.13.2.2 | Android 2.1+

Sponsorlu Bağlantılar

sametalbayrak

sametalbayrak

Üye
Birazdan deniyeceğim ama önyragılı olmak gibi olmasın diğer tüm bu işlemi yapan programları kullandım temizliyorsun 5 dk sonra gene aynıları rama yerleşiyor buda öyledir kesin :D

-efşan

-efşan

Üye
Birazdan deniyeceğim ama önyragılı olmak gibi olmasın diğer tüm bu işlemi yapan programları kullandım temizliyorsun 5 dk sonra gene aynıları rama yerleşiyor buda öyledir kesin :D

Dostum auto killer indireceksin o zaman..

Astrosman

Astrosman

Üye
:tşk:

albay74

Üye
emeginiz için teşekürler

melocannn

melocannn

Üye
5 dakikalığına işe yarıyor sonra tekrar doluyor :(

corus54

corus54

Üye
eline saglik

bursa1616

bursa1616

Üye
iğerlerinden farkı ne bunun ?

sametalbayrak

sametalbayrak

Üye

Dostum auto killer indireceksin o zaman..

Ustersen x2 veya ultraautokiller kullan fayda etmez , androidin doğasında var bunu engelliyemessiniz ancak zamanlayıcılar ile belli zmanlar arası boşaltırsınız ram'i ama 10 sn sonra geri gelirler tekrar o auto killer çalışıp şarzdan yiyecek öldüürecek ramdekileri ama 10 sn sonra gene gelecekler .

Yani şarj ve vakit kaybı .

boyabatlı

boyabatlı

Üye
tek çare android telefon alırken kesinlikle ram yüksek olanı tercih edelim parası fazla oluyor ama başka yol yok

sek00

sek00

Üye
Dostum rami boşaltıyor. fakat uygulamayı kapatınca ekrandaki widgetler tekrar açılıyor ve ram yine biraz doluyor. işe yaramıyor demiyeceğim ama dediğin kadar etki etmiyor.

smilehill

Üye
tesekkürler

xorox

xorox

Üye
süpersin dostum

askinkoc

Üye
Root Uninstaller programıyle aslında bu geri gelen ve telefonda normal uninstaller programları ile silinemeyen zarzavatları silmek mümkün. Tabii ki telefonunuzun root edilmiş olması gerek

legonidas

legonidas

Üye

engin79

Üye
gercekten işe yariyor.. tesekkurler

gecmisinmucidi

gecmisinmucidi

Üye
Teşekkürler.

Capricex

Capricex

Üye
Saolasın kardeşim Deniycem...

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
Teşekkürler ben bunun için go taskmanager ex kullanıyorum güzel boşaltıyor bide bunu deniyim...

sadece35

sadece35

Üye
Emeğine sağlık:oke:

Ancak gio yu çok kastırdı ve uygulamalar hata vermeye başladı:hmmm

- - - Eklendi - - -

larten123

larten123

Üye

Üst Alt