Ramazan'ı Özleyenler Kaç Kişiyiz? [Anket]

Sponsorlu Bağlantılar

Ramazan'ı Özlediniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    37
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
he bide biz Teravih namazından geldikte sonra arkadaşlarla evin önünde sandalyelere oturup konuşarak,çekirdek çıtlatarak,telefonlarla uğraşarak sahurun gelmesini beklerdik sonrada yeyip yatardık 2011 de en güzel aya denk gelmişti Ağustos ayı.Havalar ne çok sıcak nede soğuk tam oruç tutulacak aylardan biri.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
coook özledim hemdeee
maxideki iftar sahur muhabbetlerinii
ilk benim orucumu acip size hava atmami daha cok özledim:ehe

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
__xXx__

__xXx__

Üye
coook özledim hemdeee
maxideki iftar sahur muhabbetlerinii
ilk benim orucumu acip size hava atmami daha cok özledim:ehe
bu sene sen görürsün izmirde sahur ağrı da iftar yapcam hem senden daha geç karnımı doyurcam hem de daha erken orucumu açıcam

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Ramazan Ayı'nda her şey düzenli ilerliyor sanki; Sahur Vakti, İftar vakti, namaz vakti belli çünkü. E tabi bunları yapınca insan ister istemez huzurlu oluyor. Sadece bu yüzden bile gelmesini isterim bir an önce.

Sonrasında güzel yemekler, tatlılar, burada yapılan samimi sohbetler vs. gelmesini istemeye yeter de artar bile.

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
__xXx__

__xXx__

Üye

kilonuda yazsaydın bari :islik
çok merak ettiysen yazayım 115 kiloyum hatta merak edersin şimdi sen boyumda 1.90 şimdi bi de dersinki sen bayağı şişmansın onu da belirteyim şişman değilim kaslıyım yani anlayacağın iri bir atletim :dry:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

bu sene sen görürsün izmirde sahur ağrı da iftar yapcam hem senden daha geç karnımı doyurcam hem de daha erken orucumu açıcam

özel ucaginla gidip geleceksin heralde hergun:ehe

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ramazandan sonra eve büyük bir tepsi baklava gelir. Benle kardeşim bitiririz. Çok özledim :D Ayrıca iftardaki güzel yemekleri ekmeğin kokusunu ...

Maxicepte ilk ramazanım olcek :naughty:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
oldu:D

Hasan

Üye
ramazan bayramını özlemeyenler de varmış :zzz:

pelın_

özledim tabi yahu

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
​Hiç özlemedim.

7legolas7

Üye
Özledim tabi ki Ramazanda benim için günler tersine dönüyor sabaha kadar uyumuyor bilgisayarın tadını çıkarıyorum :D

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Dayı bayramı severim ama insanların elini öpmeyi onlara görüşmediğimiz süre içerisinde neler yaptığını anlatmayı sevmem.Neyini özleyeyim bana hergün bayram.yaşamasını biliyorm :ehe
ramazan bayramını özlemeyenler de varmış :zzz:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Mübarek Ramazan Ayını her daim özlüyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt