Ramazana neden 11 ayın sultanı derler?11 ay yok ki 12 ay var. Hiç mantıklı değil.

Sponsorlu Bağlantılar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Ramazana neden 11 ayın sultanı derler?11 ay yok ki 12 ay var. Hiç mantıklı değil.
:hmmm

fireman87

fireman87

Üye
Bu kavramı ' 23 ' yıldır anlayamadıysan senin mantık kurabildiğine şüphe ederim doğrusu.

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
23 yıldır anlayamadım sende şüphe ettin mutlumusun?

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Ne güzel bak sayemde insani belirtiler gösterebilmişsin..

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten sinir bozucu bi şeysin sen ya uykumu kaçırdın.sinirden kuduruyorum varyaaa.Elime geçirsem bööle neler yapmazdım sana varyaa.Neyse ama bende güldüm kendime.Teşekkürler,gününün güzel geçmesi dileğiyle..

fireman87

fireman87

Üye
Bu kadar gülmek yeterli o halde, konuya dönücek olursak. 12 ayın 1 tanesinde yer aldığı için 11 ayın en iyi ayı ve sultanı ramazan ayı oluyor yani 11 ayın sultanı oluyor :oke: Bence mantıksız değil.

• Beğen
Tepkiler: zaza
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
hicri takvimde 12 ay vardır. Ramazan da bunlardan biridir. Ramazan ayı bunların sultanı olunca geriye 11 ay kalır. Yani Ramazan, geri kalan 11′in sultanıdır. Eğer 12 ayın sultanı olsaydı o takdirde takvimde 13 ay olması lazımdı..hmmmm :)

• Beğen
Tepkiler: zaza
fireman87

fireman87

Üye
hicri takvimde 12 ay vardır. Ramazan da bunlardan biridir. Ramazan ayı bunların sultanı olunca geriye 11 ay kalır. Yani Ramazan, geri kalan 11′in sultanıdır. Eğer 12 ayın sultanı olsaydı o takdirde takvimde 13 ay olması lazımdı..hmmmm :)

E yani yani.. Sonuc olarak fok balıkları çok yanlız :ehe , sonuc olarak 11 ayın sultanı ve öylede olmaya devam edicek :oke:

zaza

zaza

Üye
savaş olarak örnekte gösterilebir 12 ülke var ve bir ülke 11 ülkeye savaş açıyor gidipte 12 ülke demezler hangi mantık kendi ülkesine savaş açar?

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Ne demişler
Eğitimin kökleri acı fakat meyveleri tatlıymış :P: 23 sene boşuna yaşamışım :vur

zaza

zaza

Üye
1-5 yaşları arasında ramazanı tam tanıdığını düşünmüyorum :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Deve kuşunun gözü beyninden daha büyükmüş biliyomusun?

----------Eklendi @ 10:11:32 ---------- Yazıldı @ 10:09:43 ----------

ve insan elinde en yavaş uzayan tırnak baş parmaktaki en hızlı uzayanıysa orta parmaktakiymiş.Duyunca çok şaşırmıştım,Bunu da paylaşayım dedim..

• Beğen
Tepkiler: fireman87

kalkan3434

Üye
Gerçekten sende bir mantık sorunu var kardeş :d:

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler hakan

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_