Uygulama ram kullanımı

Greenify arkaplandaki uygulamaları otomatik uyutur

Konu Sahibi
Hiç sorma bi hevesle ve reklamların vaaavv etkisiyle aldık burukluk var şimdide belli etmiyorum çevreme

Konu Sahibi
Uygulamanın yüklü olması yetiyomu bişey yapmak gerekiyomu yapmaya çalıştım ama çözemedim

Uygulama 2.4 ve full sürüm mü

Konu Sahibi
2.4 ama full olanı bulamadım. Da çözdüm sanırsam ama root da istiyor bu ben bu s5 e ne yaptıysam root atamadım

Konu Sahibi
Rootluydu arkadaş sıfırla yazmıştı öyle yapınca gitti daha önce root ettiğim yöntemle denedim başkada denedim olmadı

Rootluydu arkadaş sıfırla yazmıştı öyle yapınca gitti daha önce root ettiğim yöntemle denedim başkada denedim olmadı
Valla bilemeyeceğim samsung en son wonder kullandım onda her şey kolaydı şimdi bl dir sayaçtır karışık ama root lazım bişey

Konu Sahibi
Uğraşcaz ozman gene rootladıktan sonra tekrar sana uğrayayım ben

Tamam kardeşim seve seve anlatırım hayırlı geceler

Konu Sahibi
Teşekkürler.
sanada

Tepkiler: burak_102
Yav kur cyonogenmod ne ugrasiyon ne takilma olur ne bisi

Tepkiler: B.A.R.O.N
Sarj sorunu her rom yuklemede yapar cunku stock romdaki kalibrasyon batarya sifirken yapiliyor ve yeni rom yuklediginde bataryanin omru eskisi gibi olmuyor iyi bir batarya kalibrasyonu yapsan duzelir 5 sene cm rom kullandim ve her surumunu denedim neredeyse ve cok memnundum en gucsuz galaxy miniye bile performans katan bir romdu

Tepkiler: Bahadir_fb

Stock rom ve xposed bence daha iyi iş görüyor. Cm de illaki eksikler bulunuyor hergün guncelleme cikariyorlar zaten

Tepkiler: Emrebali05
Evet eksikler oluyor fakat samsung gibi telefonlar icin iyi bir cozum ramin sismesi acisindan

Ram şişmesi diyince hep gülesim gelir balon mu bu yav neyse gereksiz değilde kullanamadığın samsung uygulamalarını devre dışı bırak. Bazı deep sleep uygulamaları var onları kur Bahadır abi bilir geliştirici seçeneklerinden arka plandaki uygulama sayısını 4 e veya 3 e indir.

Tepkiler: Emrebali05, MaxipmaN ve Bahadir_fb

MaxipmaN

Üye
tuşlarla format atsak ozamanda bozulur mu batarya performansı