ram artırmayı düşünüyorum yardımcı olurmusunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
ram artırmayı düşünüyorum yardımcı olurmusunuz
anakartım desteklemediği için ddr2 ram alamıyorum şu anda kullandığım ram 512 mb ddr 333 mhz enfazla 400 mhz olanları takabilirim(anakart desteklemediği için) sizce 333 ile 400 arasında gözle görülür bir fark varmıdır ben 1 gb 400 mhz lik bi ram alıp içindekini çıkartmayı düşünüyorum malüm ramler düşük olanınkine göre çalışıyo ya da 512 lik kalsın gidip 1 gb 333 mhz lik mi alayım önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
1 Gb. 333 mhz. alırsan eğer, diğerleri de 333 mhz olduğu için daha uyumlu çalışabilir. Marka olarak Kingston öneririm.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
öncelikle işletim sistemin xp ise xp de maximum 512 ram kullanır yani 1 gb alsanda 512 nin performansıyla arasında fark çok çok az olur!!.. ama vista ise 1 gb en az kullanman gereken ram konfigrasyonudur!!.. ayrıca ana kartının modelini belirtirsen sana daha ii bi şekilde yardımcı olabilirm!!:. !!

Chavrush a katılıyorum kingstone dan şaşma ramde!!

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle işletim sistemin xp ise xp de maximum 512 ram kullanır yani 1 gb alsanda 512 nin performansıyla arasında fark çok çok az olur!!.. ama vista ise 1 gb en az kullanman gereken ram konfigrasyonudur!!.. ayrıca ana kartının modelini belirtirsen sana daha ii bi şekilde yardımcı olabilirm!!:. !!

Chavrush a katılıyorum kingstone dan şaşma ramde!!
anakartım intel d915gav 1 gb lık almamın sebebi zaten vista içindi yani ileriye yönelik zaten anakartta eski bir model fakat 3tane ram slotu şu an boş durumda dediğim gibi vistayı yüklemeyi düşünüyorum o yüzden önerilerini bekliyorum saygılar

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
yerinde olsam rame vereceğim paraya biraz daha ekler sonra ii bi anakart alırım!!.. çünkü vista en basit anlamda görüntü yani kaba tabirle şekil yapılmış bi işletim sistemi ayrıca eğer oyun oynamak için pc kullanıyorsan bende geçme çünkü hala yapılması gereken eklenitler var uyumluluk sorunu aşılmış değil!!...

ama sana tavsiye 400 mhz alman arada çok fazla bi fark olmasada vista ram ister ne kadar güçlü olursa senin için o kadar ii dostum umarım anlatabildim!!.. ;)

vlknvlkn

Üye
ram e verilen para bence mantıklı xp için 512-1024 geçişi çok anlamlı fark yaratıyor 1024 sonrası yukseltme o kadar etkilemiyor diyebilirim ama vista için ram şart bir güzellikte vistadaki ready bost olayı performansı gerçekten arttırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt