Raikkonen: ''Ferrari'de Panik Yok''..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Raikkonen: ''Ferrari'de Panik Yok''..
Kimi Raikkonen hayal kırıklığıyla sonuçlanan Britanya Grand Prix'sinin ardından takımının sakin kalacağına ve gelecek hafta Hockenheim'de yapılacak yarışta geri döneceklerine inanıyor.

Takımın Silverstone'daki yarışta hata yaparak, lastikleri değiştirmemesi nedeniyle Kimi Raikkonen ve Felipe Massa araçlarını pist üzerinde tutmakta zorlanmış ve kötü birer yarış geçirmişlerdi.

Ferrari başkanının, eğer şampiyon olmak istiyorlarsa takımın bu aptalca hatalara bir son vermesi gerektiği uyarılarına rağmen Raikkonen tüm bu olanların çok da kötü olmadığını düşünüyor.

Raikkonen Ferrari sitesine yaptığı açıklamada "Yine de, aldığım beş puan ve Felipe ve Lewis ile şampiyonaya liderlik yapıyor olmak beni tatmin etti."

"Şimdi gelecek yarışı bekliyoruz ve panik olmadan tepki gösteriyoruz. Kazanan bir araca sahip olduğumuzu biliyoruz. Sadece büyük problemlerin olmadığı bir haftasonuna ihtiyacımız var."

"Testler için iki gün Hockenheim'dayız. Felipe de perşembe günü pistte olacak. Bu pistte Ferrari ile ilk yarışım olacak. Bu yüzden benim için yeni bir deneyim. Rekabetçi olacağımızı söyleyebilirim çünkü F2008 biz nerede olursak olalım rekabetçi olabileceğini ispatladı. Bu yüzden geri dönebiliriz." diye konuştu.
 

Benzer Konular



Üst Alt