Raikkonen: 'Güç Dengeleri Değişti'.

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Raikkonen: 'Güç Dengeleri Değişti'.
Ferrari pilotu Kimi Raikkonen, 10 yarışın geride kaldığı Formula 1 2008 sezonunda dengelerin değiştiğini söyledi.



Ferrari'nin dünya şampiyonu pilotu Kimi Raikkonen, Hockenheim pistinde koşulan Almanya Grand Prix'sini altıncı sırada bitirdi ve klasman lideri Lewis Hamilton'ın yedi puan gerisine düştü.

Fin pilot, "kesinlikle bizim için yılın en sıkıntılı hafta sonuydu: Korkunç bir Cuma gününden sonra daha berbat bir Cumartesi ve çok kötü bir Pazar oldu" dedi.

F2008'de istedikleri ayarı bir türlü tutturamadıklarını belirten Raikkonen, "araçta denge denen şeyden eser yoktu. Hockenheim'da iyi tur zamanları yapmak için aracın yere iyi basması gerekir ama yarış boyunca arka taraf koptu durdu" diye konuştu.

Ferrari, Felipe Massa'nın üçüncülüğü ile podyumda yer bulmasına rağmen, Vodafone McLaren Mercedes pilotu Hamilton Hockenheim'da kesin bir zafer elde etti.

Güç dengelerinin değiştiğini kabul eden Raikkonen, "artık durum farklı, buna şüphe yok. Kanada yarışından sonra olduğu gibi yedi puan gerideyim. Hockenheim'da neden bu kadar yavaş kaldığımızı bulmak için her detayı dikkatlice incelemeliyiz. Çünkü birşeylerin düzgün işlemediği açık" şeklinde konuştu.

Formula 1'de herşeyin yaşanabileceğini belirten Raikkonen, "aracı geliştirmek isterken böyle şeyler olabilir. Eminim çok yakında yine başa oynayan bir F2008'imiz olacak" dedi.
 
schumici

schumici

Üye
hadi kimi hadi massa hadi ferrari yine son haftaya bırakmayın
 

Benzer Konular



Üst Alt