Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizde bunları duymak, bana artık normal geliyor çünkü arada yabancılardada bizim gibi olan varmı veya hani kızlar der bizim erkeklerde her gördüğü kıza asılır ama bence onu diyen kızlar bazı yabancıları görmemiş,şöyle bir örnek vereyim kızın birisi boğazı açık tşrt giymiş açıktan olanı bırak sadece boynu görünüyor görsel olarak hiç birşey yok,korkuluk tşrt giymiş o derece ama nasıl birşeyse %90'ı aşırının,aşırısı yorumlar yapmış yok artık dedim hayır her yönden baktım ama hiç bir sonuca ulaşamadım bildiğin vesikalık resim gibi ama onlarda bizi geçenler varmış onu gördüm,bazı kızlar der işte ay her kızla gider uğraşır,onlardada her kızla uğraşma değil kız hi demese bile evlenelim diyecek kısma gelmiş o bazı yabancı kişiler,yok ya o kadarda değildir dedim ama biz şehir dışına çıktıysak onlar çoktan uzay'a otobüs seferleri başlatmışlar
Birde yabancılar çok rahat derler,şu son günlerde bazı rastladığım yabancılarda alabildiğine evebeynleri adım bile attırmıyormuş,Biz yine onları kıyaslayınca iyiyiz