Rahatladım bea :)

Sponsorlu Bağlantılar

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Bir başlarsan gerisi gelmez dedikleri o oluyor işte

nokia_belle

nokia_belle

Üye

Ulan Öyle bi şey oldum ki yoldan geçene diyebilirim :D

Çekinip utanıp söyleyemeyenler olur ama sonuçta onlarda insan olduğundan,o yönden bakmaz bazıları direk olmaz yapmıyayım diyip kabuğuna çekilirler ondan sonra platonik olur her gün baş ağrısı

Revengeful

Emekli Yönetici
Yanımızdan bebekli bir bayan geçerken yanımdaki kıza bizde 1 tane yapalım mı demiştim.. Evet sapık ve iğrencim.. Bu gençlik nereye gidiyor böyle

• Beğen
Tepkiler: -Emre
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Yanımızdan bebekli bir bayan geçerken yanımdaki kıza bizde 1 tane yapalım mı demiştim.. Evet sapık ve iğrencim.. Bu gençlik nereye gidiyor böyle

Kendine kızma,yaz gelince normaldir hormonların tavan yaptığı aylar

Revengeful

Emekli Yönetici
Kızın hoşuna gitmişti yalnız

Revengeful

Emekli Yönetici
Her neyse konu değişsin aklıma geldikçe utanıyorum :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
İlk okuldayken günlüğüm vardı okula götürürdüm okulda yazardım arada kızlara verirdim kızlarda yazılar yazardı geneli senden hoşlanıyorum seni seviyorum yazardı ama beyin denilen şey bende oluşmadığından o yaşta okuyup kızla konuşamaz hale gelip utanırdım şimdiki aklımla anca yeni yeni zamanla onları algıladım aslında bu demek oluyor ki karşı cinsi çözmek için daha çok dirsek çürütmek lazım,ben çözdüm diyen erkek varsa o lafı biraz daha düşünmesi lazım bir gün bir kız çıkıyor karşınıza o tecrübelerinizden yola çıkarak arpa boyu bile gidemiyorsunuz onda işe yaramıyor öyleleride var. İlkokulda benimde aşık olduğum kız şimdi duba olmuş,her erkeğin hazin sonu olsa gerek

Revengeful

Emekli Yönetici
Asıldığım bir kızdı zaten pek sorun değildi :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt