• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Ragga Oktay A om turkcell melodisi

Sponsorlu Bağlantılar

mulus

Üye
    Konu Sahibi
Ragga Oktay A om turkcell melodisi
Selam,
Ragga Oktayın 2002 senesinde Turkcell için yaptığı a om un melodisi lazım. Midi, mp3 farketmez..

Turkcell in Qtek S200 PDA larında gömülü geliyor. Cihazın Rom unu değiştirdim ama melodiye çok alışmışım şimdi bulamıyorum malesef.

Şimdiden teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: badbas ve dadas77

NobLe

NobLe

Üye
Google de aramayı denedin mi?:oke:

mulus

Üye
    Konu Sahibi
Google de aramayı denedin mi?:oke:
Google,msn, yahoo

"ragga oktay turkcell reklam müziği melodi" aklıma gelen yaptığım arama tagları. yaklaşık 7 saattir de bulmaya çalışıyorum. bulunanlar sadece akıllı tv de bir klip ve papucuyarım melodisi.

erdemir23

Üye
selamlar

bu melodıyı arıyormussunuz sizde
rahatsız edıyorsam ozur dılerım ama bende bulamıyorum yıllardır acaba bulduysanız bana da gönderebilir misiniz?

ada965

Üye
reklam kliplerini video 75 den indirebilirsiniz

MusluM_05

Üye
bana acil polis sireni ile polis telsizi sesi lazım çok acil yardım cı olursanız sevinirim

ada965

Üye
polis sireni virtual djden yapılıyor

SilentOne

SilentOne

Üye
sunun bi linkini koysanız süper olucak

ada965

Üye

alın youtube downloaderla indirin sonra flv to mp3 converterla mp3 e çevirin:D:D:D

Üst Alt