llpofudukll
Üye
web bağlantısıyla dinliyoruz di mi?
Biladerim şimdi senin gönderdiiin bu dosyaların hepsini E/videos a attım lakin real player a girince bulamıyor bunları dosya yöneticisinde çalıştırıyorum nete bağlıykn telefon real one açılıyor ancak bağlanamıyor sonrasında duydum jukebox programının da böle bi uygulaması varmış ona girip tıklanyınca da 1 saniye çalıyo güvenlik sebebiyle kapatıyo kendisi hata verdikten sonra bu konuda yapabileceğin birşeyler var mı acep recep
Zaten oraya bakıyorum biladerim gelmiyor ancak teli açıp kapattım kaç kere gene sonuç aynı
kardesim çok teşekkür ederim hallettim sorunumu bu paylaşımından dolayı gerçekten teşekkürü hakettin çok saol değerli arkadaşım can yoldaşım
arkadaşlar elimde nokia 5800 tel var internetten radyo vivayı nasıl dinleyebilirim? yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekürler...
ellerine sağlık kardeşim süper paylaşım olmuş.en beğendiğim radyoları eklemişin
ben aşağıdaki radyolara bağlanamıyorum. bağlantı hatası yazıyor. Sizlerde çalışıyormu bu radyolar ?
ayrıca radyo hitmix, radyo vizyon, radyo 5 ve metro fm eklenebiliyormu ?
PowerTürk
Radyo Fenomen
Radyo Fenomen Türk
Radyo Fenomen Yeni
Radyo Turkuvaz
Virgin Radio
PowerTurk ve Radyo Fenomen'de Sorun Yok. Diğerleri Bendede Açılmadı. Ama Bazı Radyolar Gece Kapalı Oluyor. Yarın Öğlen Deneyip Sonucu Yazarım.
İstediğin Radyolara Da Yarın Bakacağım
nokia n79 da medya açılamıyor hatası veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?